Kokemuksia koulutuksistamme

Kokemuksia Kuopion alueen kauppakamarin koulutuksista

Kuopion alueen kauppakamari järjestää monipuolisia koulutuksia, jotka tarjoavat ajantasaista tietoa liiketoiminnan eri osa-alueilta. Koulutuksissamme yhdistyvät asiantuntevat kouluttajat, käytännönläheiset sisällöt ja vuorovaikutteinen oppimisympäristö. Tavoitteenamme on tarjota osallistujille uusinta tietoa ja työkaluja, jotka auttavat heitä menestymään muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Lue kokemuksia siitä, miten koulutuksemme ovat auttaneet organisaatioita kasvamaan ja kehittymään:

Timo Ripatti: Hyväksytty hallituksen jäsen® -kurssilta uutta osaamista ja näkemyksiä hallitustyöhön kuntasektorilla

”Olen suositellut tätä kurssia jo monelle ja suosittelen sitä myös sinulle. Jos työskentelet hallitustyössä yrityskentässä, kuntasektorilla tai jos olet mukana järjestötoiminnassa, silloin tämä kurssi kannattaa käydä. Nykykielellä yksinkertaisesti todettuna: Jatkoon.”

Noora Tuikka: Hyväksytty hallituksen jäsen® -kurssilta hallitustyökalupakkiin rutkasti täytettä

”Hallitustyö oli minulle jonkin verran tuttua entuudestaan, mutta kurssilla hallitustyön kokonaisuus hahmottui uudella tavalla, mikä tuo hyvän viitekehyksen oman hallitustyön kehittämiseen. Tämän lisäksi kurssin korvaamatonta antia olivat kokeneiden kouluttajien opit, kanssakurssilaisten kanssa jaetut kokemukset ja käytännönläheinen ryhmätyö. Hallitustyökalupakki sai rutkasti täytettä.”

Jukka Turunen: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssilta ideoita ja näkemyksiä myyntistrategian päivittämiseen

”Hyväksytty myyntijohtaja-kurssilta sain ideoita ja näkökulmia yrityksemme myyntistrategian päivittämiseen sekä strategiseen myynnin johtamiseen. Koin kurssin erittäin hyödylliseksi itselleni ja yrityksellemme. Voin suositella kurssia kaikille myynnin johtotehtävissä toimiville.”

Tuomas Huusko: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssilta uusia myynnin johtamisen toimintatapoja

”Tärkeimpinä oppeina kurssilta jäi mieleen se, että myös arjessa kiireen keskellä on tärkeää pysähtyä, kyseenalaistaa omia toimintatapoja ja reflektoida. Parasta kurssilla oli keskustelut ja sparrailut muiden kollegoiden ja kouluttajien kanssa. Suosittelen kurssia ehdottomasti myynnin johtamisen ja myynnin esihenkilötehtävissä työskenteleville.”

Jari Kukkonen: HHJ Puheenjohtaja -kurssilta strategista näkemystä ja tehokkuutta hallitustyöhön

”Kurssi laajensi ymmärrystäni riskienhallinnasta, strategisesta suunnittelusta ja skenaariotyöskentelyn merkityksellisyydestä. Samalla se myös vahvisti näkemyksiäni hallitustyöskentelyn merkityksellisyydestä ja siitä, miten suuri vaikutus hallituksen puheenjohtajalla on hallitustyöskentelyn kehittymiseen. Opitut teoriat ja niiden käytäntöön soveltaminen ovat hyödynnettävissä myös muissa johtamiseen liittyvissä tehtävissä, kun aiheiden käsittelyn näkökulma fokusoidaan oikein.”