Vaikuta kanssamme

Menestys ei tapahdu itsestään – se täytyy tehdä!
Kauppakamarin kautta saat äänesi kuuluviin ja viestisi päättäjille.

kauppakamari vaikuttaminen viestintä

Vaikuttaminen

Kuopion alueen kauppakamarin vaikuttamistyön tavoitteena on paikallisesti ja kansainvälisesti menestyvä elinkeinoelämä. Tavoitteenamme on Savo, joka on saavutettava, avoin ja vauras.

Vaikuttamistyön päätavoitteina ovat toimivat liikenneyhteydet ja osaavan työvoiman saatavuus sekä kansainvälistä kauppaa tekevien yritysten määrän lisääminen. Uskomme, että vientiyritystemme määrä voidaan kaksinkertaistaa vuoteen 2030 mennessä. Tämä luo uusia työpaikkoja, kasvua ja vaurautta koko yhteiskuntaamme.

Tavoitteemme on, että kestävän kehityksen malleista muodostuu alueemme yrityksille kansainvälisestikin merkittävää kilpailuetua. Kauppakamari pyrkii edistämään myös työelämän tasa-arvoisuutta ja tavoitteenamme on, että yritysten johtotehtävissä työskentelee yhtä paljon miehiä ja naisia vuoteen 2030 mennessä.

Kannanotot 

Aktiivinen julkinen kommentoiminen ja omien näkemysten esittäminen ovat tärkeitä osia kauppakamarin edunvalvontaa. Tuomme elinkeinoelämän sanomaa esille lehdistössä, sosiaalisessa mediassa ja omissa julkaisuissamme. Vaikuttamistyömme kautta asian saa esille laajalle lukijakunnalle ja kauppakamaria kuunnellaan erityisesti talous-, hallinto- ja kansainväliseen kauppaan liittyvissä asioissa. 

Kaija Savolainen

toimitusjohtaja

040 514 8784

Pasi Ahtiainen

viestintäsuunnittelija

044 744 7177