Kauppakamarin palvelut

Kuopion alueen kauppakamari tarjoaa jäsenille laajat palvelut vaikuttamiseen, verkostoitumiseen, osaamisen kehittämiseen sekä kansainvälistymiseen. Kauppakamarin koulutusten avulla varmistat, että organisaatiossa on aina ajantasaiset tiedot ja taidot.

Kauppakamarin palvelut

Ansiomerkit -ajankestävä tapa palkita

Keskuskauppakamarin ansiomerkillä osoitat arvostustasi työntekijää kohtaan.
HAE ANSIOMERKKIÄ

Osaamisen kehittäminen – koulutukset

Onnistuminen vaatii rohkeutta kehittyä ja oppia.
Haluamme olla luomassa parasta mahdollista toimintaympäristöä osaajille sekä tarjota yrityksille mahdollisuuksia kasvattaa alueella maailman parhaat tekijät. Laadukkaat ja monipuoliset koulutukset vahvistavat jäsenyritysten osaamista. Tarjoamme laajan valikoiman lähi- ja verkkokoulutuksia ja jäsenemme saavat koulutukset jäsenetuhintaan. Kauppakamarin koulutusten avulla varmistat, että organisaatiossa on aina ajantasaiset tiedot ja taidot.

Vaikuttaminen

Menestys ei tapahdu itsestään – se täytyy tehdä.
Yhdessä jäsentemme kanssa muokkaamme ympäristöämme jatkuvasti ja tavoitteenamme on elinkeinoelämän kehittäminen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Kauppakamarin jäsenyys tarkoittaa eturivin näkymää ja parasta vaikuttamismahdollisuutta alueemme kasvuun. Kauppakamarin kautta saat äänesi kuuluviin ja viestisi päättäjille.

Kansainvälistyminen

Kansainvälinen menestys tehdään yhdessä.
Kansainvälistymispalvelumme tukevat alueen yrityksiä kansainvälisen liiketoiminnan ja viennin kehittämisessä ja kasvattamisessa. Tarjoamme ajantasaista markkinatietoa sekä tietoa kasvun ja kansainvälistymisen rahoituksesta. Vahvistamme ulkomaankaupassa tarvittavia asiakirjoja ja alkuperätodistuksia sekä järjestämme koulutuksia ja tapahtumia kansainvälisen liiketoimintaosaamisen kehittämiseksi.

Verkostoituminen

Luomme verkostoja ja autamme osaajia löytämään toisensa.
Kauppakamarin laaja jäsenistö luo verkostoitumismahdollisuuksia kaiken kokoisille organisaatioille ja yrityksille toimialasta riippumatta. Kuopion alueen kauppakamarin jäsenenä on yli 900 yritystä ja organisaatiota. Kauppakamarin tapahtumissa, koulutuksissa ja kokouksissa laajennat kontaktiverkostoasi. Kauppakamarin ainutlaatuiseen jäsenverkostoon kuuluu yritysten lisäksi kuntia, kaupunkeja ja oppilaitoksia.


Kysyttävää palveluistamme? Ota yhteyttä:

Elina Piipponen

SERVICE COORDINATOR

+358 44 491 4120