Missio Export2X

Kuopion alueen kauppakamarin tavoitteena on vientiyritysten määrän tuplaaminen Pohjois-Savon alueella vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteesta tulee tehdä koko alueen toimijoiden yhteinen visio.

Pohjois-Savon tiekartta vientiyritysten määrän lisäämiseksi -hanke. Hankeaika on 1.1.2021–30.11.2021. Hankkeen päätoteuttajana toimii Kuopion alueen kauppakamari.

Hanke rahoitetaan EU-osarahoituksen ja Etelä-Savon ELY-keskuksen tuella.

Missiossa mukana:

Tuplasti kansainvälisesti toimivia yrityksiä vuoteen 2030 mennessä

Alueemme on valmis kansainväliseen kilpailuun ja siihen meillä on valtavasti annettavaa

Tulevaisuuden vienti ei ole vain fyysisiä tuotteita, vaan myös osaamisellemme ja palveluillemme on kasvava kysyntä. Siksi maailman muuttuessa yhä useammalle yritykselle avautuu mahdollisuus kansainväliseen yhteistyöhön ja kauppaan.  

Missio Export2X on Pohjois-Savon alueen yhteinen tiekartta, jonka tavoitteena on vientiyritysten määrän tuplaaminen 2030 mennessä.Rakentamalla kestäviä yhteyksiä maailmalle lisäämme tuotteidemme ja palveluidemme kysyntää ja kauppaa. Se luo edelleen työpaikkoja, kasvua ja vaurautta koko yhteiskuntaamme.  

Tiedämme, että yrityksemme pystyvät kasvattamaan maailmanluokan osaajia. Koska osaaminen ja uudistuminen kulkevat käsikkäin, menestyminen tulevaisuudessa vaatii yrityksiltä yhä ripeämpää uudistumista. Osaamisen kehittämisestä ja uudistamisesta pitää tehdä yrityksen strateginen must-win-battle sekä arkipäiväinen tapa.

Osaaminen myös houkuttelee osaajia. Yhtenä maailman parhaimpina alueina elää, työskennellä ja yrittää meidän tulee tehdä yhteistyötä paikallisesti, jotta opiskelijoille ja huippuosaajille löytyy töitä myös jatkossa.   

Hae mukaan kick-off yritykseksi!

Valitsemme tänä vuonna 30 yritystä vientipotentiaalin boostausohjelmaan. Ohjelmassa yrityksesi saa kattavan analyysin osaamispotentiaalistaan ja sparrausta sen kehittämiseksi kohti kansainvälistä kauppaa.   

Mukaan lähtemällä saat

  • Ammattilaisen toteuttaman QUUM-analyysin yrityksestäsi. QUUM-analyysi on ainutlaatuinen työkalu yrityksen kansainvälistymiskyvykkyyksien nykytilan määrittelyyn. QUUM-analyysi analyysi antaa perusteellisen käsityksen kansainvälisen liiketoiminnan vaatimuksista ja auttaa tunnistamaan yrityksen kehitystarpeet valmistautumisessa tulokselliseen ja kasvuun tähtäävään liiketoimintaan ulkomailla
  • Työkalut yrityksesi oman viennin tiekartan luomiseen ja rakentamiseen asiantuntijoidemme johdolla. Valmentajinasi toimivat hallitusammattilainen, pitkään kasvuyritysten toimitusjohtajana toiminut Mika Sutinen ja senior partner Olli Paavola, Talentree Oy
  • Tilaisuuden verkostoitua muiden kasvuyritysten ja asiantuntijoiden kanssa
  • Näkyvyyttä kauppakamarin kanavissa

Mitä sinulta odotetaan

  • Kasvutahtoa
  • Halua yrityksen osaamisen kehittämiseen
  • Kiinnostusta kehittyä kansainvälisesti
  • Liiketoimintamallia, jossa on potentiaalia uusille markkinoille

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Hae mukaan alla olevalla lomakkeella!

Export2X ilmoittautuminen

Haku käynnissä 30.4.2021 saakka.

Kysy lisää:

Johanna Haapakorva

johtaja

050 379 4795

Mira Koponen

pALVELUASIANTUNTIJA
PALVELUT JA ALUEKEHITYSPROJEKTIT

044 513 2905