Asiakastarina: HHJ-kurssilta tietoa ja taitoa hallitustyöskentelyyn


”Kun tulin HHJ-kurssille ensimmäistä kertaa, tunsin pienen jännityksen sekoittuvan innostukseen. Olen Kirsi Kumlin-Salmi, jo 26 vuotta yrittäjänä toiminut nainen, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uusia tapoja johtaa yritystä, Kotipalvelu Verenpisara Oy:tä.

Työn vastapainona vesijuoksu, pyöräily ja salilla käyminen ovat tuoneet tasapainoa elämääni vapaa-ajalla, mutta olen jo useamman vuoden ajan halunnut haastaa itseäni uudella tavalla. Kauppakamarin HHJ-kurssi tarjosi mahdollisuuden oppia uutta ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa.

Yritysvierailu pienryhmässä meidän toimistollamme oli ehdottomasti kurssin kohokohta. Yhdessä muiden osallistujien kanssa pääsin syventymään omaan yritykseemme ja pohtimaan sen haasteita ja kehityskohteita ryhmätyönä. Keskeisin muutoksen kohde oli ajanhallinnan parantaminen hallitustyössä. Myös raportointiin löydettiin uusina työkaluina Teams-kansioiden ja tekoälyn hyödyntäminen. Keskusteltiin, miten kannattaisi kehittää nykyisen hallituksen toimintatapoja, kokoonpanoa ja roolituksia niin, että hallituksen kokoukset veisivät yritystä aidosti eteenpäin. Oli inspiroivaa olla samanhenkisten ihmisten kanssa, joilla oli erilaisia taustoja ja näkökulmia. Saimme arvokkaita suosituksia ja ideoita, joiden avulla voimme työskennellä jatkossa tehokkaammin ja joustavammin.

Nyt, kurssin päätyttyä voin todella lämpimästi suositella HHJ-kurssia sen erinomaisen tietosisällön puolesta. Kurssin kouluttajat olivat poikkeuksetta asiansa tuntevia. HHJ-kurssi oli todellinen investointi sekä omaan osaamiseeni että yritykseen.”

Kirsi Kumlin-Salmi
toimitusjohtaja, yrittäjä
Kotipalvelu Verenpisara Oy

Kategoriat:Jäsentarinat