Johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden johtajille, päälliköille ja avainhenkilöille. Tule mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä kollegojesi kanssa yli toimialarajojen.

kauppakamarin johtaklubi

Tutustu johtajaklubin ohjelmaan

Liity johtajaklubiin


Asiakkailta kuultua

”Olen jokaisen tapaamisen jälkeen vienyt jotain uutta yritykseni arkeen.”

Kauppakamarin johtajaklubi – Tietoa, vertaistukea ja inspiraatiota johtajan arkeen

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille – johtajille, päälliköille, esimiehille ja asiantuntijoille!

Kauppakamarin johtajaverkosto kokoaa yhteen jo yli 100 eri alojen johtajaa ja yritysten avainhenkilöä. Olisitko sinä yksi heistä?

10 fasilitoidun klubitapaamisen ja neljän yritysvierailun aikana opit uutta tunnetuilta asiantuntijoilta johtamisen trendeistä, keskustelet ajankohtaisista aiheista ja jaat kokemuksiasi. Valitse itsellesi sopivat klubitapaamiset tai osallistu kaikkiin!

Valtakunnallinen johtajaverkosto – ainutlaatuinen mahdollisuus

Johtajaklubin jäsenistö on nyt valtakunnallinen ja verkostoidut klubissa yli maakuntarajojen. Tapaamisiin voit osallistua etäyhteyksin ja Kuopion alueen kauppakamarin jäsenenä klubi on nyt ulottuvillasi!

Miksi liittyä johtajaklubiin?

Päättäjät ja johtajat ovat useissa organisaatioissa aika yksin. Kenen kanssa sinä puhut asioista niiden oikeilla nimillä? Kuka sparraa sinua? Johtajaklubissa saat ratkaisuja, käytännön ideoita  ja vertaistukea!

Todellinen luottamusverkosto®

Tarjoamme johtajaklubilaisille verkoston samanhenkisten kollegoiden kesken. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia arvokkaita kontakteja valtakunnallisesti.

10 innostavaa klubitapaamista – etänä tai livenä!

Johtajaklubijäsenyyteen kuuluu 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa. Yksi tapaaminen kestää kaksi tuntia. Aiheina ovat esimerkiksi talouden, myynnin, HR:n ja esimiestyön ajankohtaiset ilmiöt ja tulevat trendit – strategia, yrityskulttuuri, johtoryhmätyöskentely. Aiheisiin voit myös itse vaikuttaa!
Osallistu tapaamiseen etänä tai tule paikan päälle Helsinkiin. Lähitapaamiseen kuuluu tarjoilu.

Yritysvierailut ja Ammattikirjasto käytössäsi

Benchmarkkaa – jäsenyyteen kuuluu neljä yritysvierailua kiinnostaviin yrityksiin! Lisäetuna saat käyttöösi Kauppakamarin Ammattikirjaston johtamisen kokoelman.

Tuntuvia lisäetuja – tätä kaikkea Johtajaklubin jäsenyys sisältää

  • 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa – tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja mm. taloudesta, myynnin kehittämisestä, HR:sta ja johtajuudesta
  • Vuosittainen klubilaisten huipputapahtuma
  • Neljä yritysvierailua vuodessa kiinnostaviin kohteisiin
  • Klubilaisten oma verkkoalusta materiaalienhallintaan ja keskusteluun
  • Vapaavalintainen Helsingin seudun kauppakamarin koulutuspäivä – lähes kaikkiin voi osallistua myös etänä (arvo noin 500 €)
  • Ammattikirjasto – sähköinen Ammattikirjaston johtamisen kokoelma käytössäsi 24/7 (arvo 295 €)
  • Työpaikkaturva – mikäli työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan klubiverkoston avulla

Hinta ja jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi milloin vain. Jäsenyys on jatkuva tilaus ja laskutuskausi on 12 kk. Johtajaklubin hinta kauppakamarin jäsenyrityksille on 1890 € + alv / 12 kk, ja muille yrityksille 2290 € + alv / 12 kk. 

Mikäli organisaatiostasi useampi henkilö on kiinnostunut Johtajaklubista, kysy tarjous!

Liity johtajaklubiin

Kysyttävää klubitoiminnasta? Ota yhteyttä:

Elina Piipponen

SERVICE COORDINATOR

+358 44 491 4120