KoulutusOnline

KoulutusOnlinessa käytössäsi on lähes 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista.

KoulutusOnline – koulutusten Netflix

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan. KoulutusOnlinessa käytössäsi on lähes 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. KoulutusOnlinen kursseilla kouluttaudut kauppakamarin omien asiantuntijoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme opastamana.

Maailma muuttuu – kiire kasvaa jatkuvasti ja tietoa tarvitaan entistä nopeammin. KoulutusOnlinen verkkokoulutukset ovat saatavilla aina ja kaikkialla sijainnista ja kellonajasta riippumatta.

KoulutusOnlinen sisällöt ovat lyhyitä ja jaoteltu pieniin osiin niin, että käyttäjä voi käydä oppimassa vaikka 15 minuutissa haluamansa asian ja jatkaa sitten työntekoa.

Johtaminen
Esimiestyö
Hallitustyö

Talous
Verotus
Työoikeus

Työelämätaidot
Digitaidot
Myynti

Hinta​

Kauppakamarin jäsenille:

  • 1 käyttäjä 75 € + alv / kk ​
  • 2-5 käyttäjää 51 € + alv / kk ​
  • 6-10 käyttäjää 43 € + alv / kk ​

Useammalle käyttäjälle tarjouksen mukaan.

Yhden käyttäjän tilaus on helpoin tehdä KauppakamariKaupan kautta. Useamman käyttäjän tilaukset sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalveluun asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 229 903 60. Palvelun saa käyttöönsä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.