Kauppakamarin jäsenyys

Kauppakamarin jäsenyys tarjoaa yrityksellesi kanavan vaikuttamiseen ja tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen. Kauppakamari tekee aktiivista vaikuttamistyötä alueen yritysten ja elinkeinoelämän puolesta. Kauppakamarin jäsenenä yrityksesi koko henkilöstö saa käyttöön laajat palvelut vaikuttamiseen, verkostoitumiseen, osaamisen kehittämiseen sekä kansainvälistymiseen.

Liity Kuopion alueen kauppakamarin jäseneksi


Tule mukaan kauppakamarin valiokuntiin

Kuopion alueen kauppakamarissa on laaja luottamushenkilöyhteisö sekä vaikutusvaltainen sidosryhmäverkosto, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä alueen yritysten kilpailukyvyn puolesta.

Valiokunnissa ratkotaan yhdessä Pohjois-Savon elinkeinoelämän haasteita ja nostetaan esiin paikallisia kehittämiskohteita.


Tutustu kauppakamarin koulutuksiin ja tapahtumiin

Meillä on monipuolinen valikoima laadukkaita koulutuksia ja kiinnostavia tapahtumia.

Kauppakamarin jäsenyys kannattaa

Kuopion alueen kauppakamari on liikkeelle paneva voima alueemme kasvulle ja elinvoimaisuudelle. Haluatko kuulua aktiiviseen verkostoomme ja varmistaa yrityksesi menestyksen jatkossakin?​

Kuopion alueen kauppakamarin jäsenenä on jo yli 900 organisaatiota Kuopion, Varkauden ja Iisalmen alueelta. Kauppakamarin jäsenet edustavat yli 50% Pohjois-Savon alueen yritysten liikevaihdosta. Kauppakamarin jäseniä ovat yritysten lisäksi myös kunnat, kaupungit, oppilaitokset ja yhteisöt. Laaja jäsenpohja takaa aidon vaikuttamisen sekä monipuolisen verkostoitumisen.

Tätä kaikkea on kauppakamarin jäsenyys:

Vaikuta kanssamme

Yhdistämme eri yritykset ja organisaatiot sekä tarjoamme tehokkaan kanavan vaikuttamiseen. Kuuntelemme jäsenyritystemme tarpeita ja välitämme yritysten viestit päättäjille. Viemme yritysten aloitteet käytäntöön ja yhdessä jäsentemme kanssa vaikutamme alueemme elinkeinoelämän kasvuun ja kilpailukykyyn. ​

Verkostoidu

Mahdollistamme verkostoitumisen alueen tärkeimpien ja kiinnostavimpien elinkeinoelämän edustajien kanssa. Järjestämme laadukkaita jäsentapahtumia, joissa jäsenemme verkostoituvat tehokkaasti ajankohtaisen teeman äärellä.​ Kauppakamarin tapahtumissa kohtaat mielenkiintoisia kontakteja, mahdollisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita – löydä kasvua uusien kontaktien kautta.

Kehitä yrityksesi osaamista

Ajankohtaisissa koulutuksissamme jäsenyritystemme työntekijät kehittävät ammatillista osaamistaan ja laaja verkkokoulutustarjontamme mahdollistaa ketterän oppimisen ajasta ja paikasta riippumatta.​ Kauppakamarin jäsenenä yrityksesi koko henkilöstö saa koulutukset aina jäsenetuhintaan.

Kasva ja kansainvälisty

Tuemme yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma auttaa startup -yrityksiä ponnistamaan kasvuyritysten joukkoon ja Sawosta Maailmalle -tapahtuma inspiroi ja antaa käytännön tukea kansainvälistymiseen. ​


Kauppakamari on jäsentensä organisaatio

​Kauppakamarin jäsenyydestä on hyötyä kaikille yrityksille ja organisaatioille. Ajamme kaikkien jäsentemme etuja yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Kauppakamarin jäsenyritys ei ole yksin – jäsenenä voit keskittyä liiketoimintaasi osana vahvaa verkostoa.

Liity mukaan jäsenverkostoomme ja osallistu aktiivisesti kauppakamarin toimintaan – näin saat jäsenyydestä parhaan mahdollisen hyödyn! ​

Kauppakamarin jäsenmaksu

Kalenterivuosittain perittävän jäsenmaksumme perusteena on organisaation henkilöstön lukumäärä Kuopion alueella.

Henkilöstömäärä
1 – 4
5 – 9
10 – 19
20 – 49
50 – 99
100 – 249
250 – 499
500 – 999
1000 – 1999
2000 tai enemmän
Henkilöjäsen

Jäsenmaksu/vuosi
199 €
230 €
315 €
460 €
740 €
1 300 €
2 400 €
4 600 €
6 800 €
9 000 €
80 €

Kauppakamarin jäseniin voit tutustua KauppakamariVerkostossa

KauppakamariVerkosto

”Koemme kauppakamarin jäsenyyden tärkeänä, koska voimme yhdessä muiden kanssa myötävaikuttaa toimintaympäristöömme. Kauppakamari antaa loistavat mahdollisuudet panna voimat yhteen ja saavuttaa jotain suurempaa. Mm. osaavan työvoiman saatavuus, kansainvälisyys, ympäristöasiat kaikki ovat teemoja, jotka ovat meillä yhteisiä ja ovat vahvasti mukana sekä Genelecin että kauppakamarin strategiassa.

Siamak Naghian
toimitusjohtaja Genelec Oy