Osaaminen

Yrityksissä oleva kansainvälisen kaupan osaaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta yritys menestyy kansainvälisillä markkinoilla. Olemme aktiivisesti mukana yritysten osaamisen kehittämisessä tarjoamalla erilaisia koulutuksia, mentorointia sekä muuta neuvontaa.

Kansainvälisyys

Kauppakamarin sparrausnyrkki yritysten kasvun tukena

Kokeneet kansainvälisen kaupan ja kansainvälistymisen osaajat ovat tavoitettavissa kauttamme. Kauppakamarin Sparrausnyrkin asiantuntijat tarjoavat jäsenyrityksille apua ja tukea kansainvälistymisen haasteissa strategiasta käytännön vientitoimiin.

Kansainvälistymistapahtumat ja –koulutukset

Järjestämme yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviä tapahtumia. Tarjolla on hyödyllistä tietoa ja yrityksen kansainvälistä osaamista vahvistavia koulutuksia.

Koulutusten teemoina mm.:

  • kansainvälisen kaupan sopimukset
  • toimitus ja toimituslausekkeet
  • kansainvälisen kaupan rahoitus
  • riskienhallinta
  • kansainvälinen myynti ja markkinointi

Tutustu tuleviin koulutuksiin ja tapahtumiin Kauppakamarikaupasta.

Sawosta Maailmalle

Sawosta Maailmalle on vuorovaikutteinen verkostoitumistapahtuma kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille ja osaajille.
Tapahtuma järjestetään vuosittain Kuopiossa – vuoden 2020 tapahtuma diginä 22.10. klo 9 -13.

Kun mikään ei ole varmaa, on kaikki mahdollista! Mitä kansainvälisen kasvun johtaminen vaatii, mihin maailma menee? Yrityskulttuuri ja sisäiset prosessit, myynti ja markkinointi? Tule kuulemaan parhaat opit keynote -puhujiltamme.

Keynote -puhujina:
Noora Fagerström – Jungle Juice Bar
Perttu Pölönen – keksijä & kirjailija
Timo Vuori – Keskuskauppakamari

Tapahtuma rytmittyy sinulle sopivalla tavalla: kuuntelet keynote-puhujia, osallistut Round Table -keskusteluun, verkostoidut matchmaking -työkalu Tavatan kautta ja vierailet virtuaalihuoneissa vapaamuotoisesti.


Kysyttävää kauppakamarin kansainvälistymispalveluista?

Mari Polvinen

palveluneuvoja

044 732 0838