Parasta Palvelua

Parasta Palvelua on vuosittainen kilpailu Pohjois-Savon palveluyrityksille. Kilpailussa yritykset tavoittelevat parhaan asiakaspalvelukokemuksen tuottavan yrityksen titteliä. Parasta Palvelua -kilpailu on toteutettu jo seitsemän kertaa ja seuraavan kerran Parasta Palelua tittelistä kilpaillaan syksyllä 2021!

Parasta Palvelua – asiakaskokemus palvelutapahtuman ytimessä

Parasta Palvelua -kilpailussa etsitään vuosittain parhaan asiakaskokemuksen tarjoavaa pohjoissavolaista yritystä. Kilpailun idea on lähtöisin Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunnasta. Palveluvaliokunnan tavoitteena on, että savolaisesta palvelusta nousee maakunnan vetovoimainen tunnusmerkki. Täällä asuva, tänne muuttava tai täällä matkaileva tietää, että savolaisen palvelun laatuun voi luottaa – ja itse palvelutapahtuma onnistuu varsin usein iloisesti yllättämään.

Alueen palveluyritykset voivat ilmoittautua mukaan Parasta Palvelua -kilpailuun, vuoden 2021 kilpailuun ilmoittautuminen avautuu syyskuussa 2021. Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella ja yleisöäänestys toteutetaan Savon Sanomien verkkosivuilla. Kilpailun voittaja palkitaan Parasta Palvelua -tunnustukselle sekä Kuopion kaupungin palvelupalkinnolla.

Parasta Palvelua -yritykset

Savo-Karjalan Liha 2020
Lisäksi kunniamaininnalla palkitut 2020 yritykset:
Kaffeteria Mummola – lue Mummolan resepti parhaaseen palveluun
Gaffer-Cafe
BikeTaxi
Kissakahvila Tiramisu

BikeTaxi 2019

Kuopion eläinpuisto 2018

Punnitse ja Säästä, Matkuksen myymälä 2017