Parasta Palvelua

Parasta Palvelua on vuosittainen kilpailu Pohjois-Savon palveluyrityksille. Kilpailussa yritykset tavoittelevat parhaan asiakaspalvelukokemuksen tuottavan yrityksen titteliä. Parasta Palvelua -kilpailu toteutetaan jo kahdeksatta kertaa syksyllä 2021!

Parasta Palvelua – asiakaskokemus palvelutapahtuman ytimessä

Parasta Palvelua -kilpailussa etsitään vuosittain parhaan asiakaskokemuksen tarjoavaa pohjoissavolaista yritystä. Kilpailun idea on lähtöisin Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunnasta. Palveluvaliokunnan tavoitteena on, että savolaisesta palvelusta nousee maakunnan vetovoimainen tunnusmerkki. Täällä asuva, tänne muuttava tai täällä matkaileva tietää, että savolaisen palvelun laatuun voi luottaa – ja itse palvelutapahtuma onnistuu varsin usein iloisesti yllättämään.

Parasta Palvelua 2021

Alueen palveluyritykset voivat ilmoittautua mukaan Parasta Palvelua -kilpailuun 20.9.2021 alkaen. Ilmoittautumisaikaa on 17.10.2021 saakka.

Yleisöäänestys avataan Savon Sanomien -verkkosivuille 25.10.2021 ja äänestys on avoinna 14.11.2021 saakka. Kisassa mukana olevat yritykset voivat ohjata asiakkaitaan äänestämään Savon Sanomien verkkosivuille.

Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksen sekä Mystery Shoppauksen perusteella. Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijaryhmä tekee Mystery Shoppauksen kolmeen eniten ääniä saaneeseen yritykseen. Kauppakamarin palveluvaliokunta käsittelee äänestyksen sekä Mystery Shoppauksen tulokset ja valitsee kilpailun voittajan. Kilpailun voittaja palkitaan kauppakamarin Parasta Palvelua -tunnustukselle sekä Kuopion kaupungin palvelupalkinnolla.

Parasta Palvelua -yritykset

Parasta Palvelua 2020

Savo-Karjalan Liha
Savo-Karjalan Liha on Savolainen liha-alan yritys, jolla on kaksi omaa Lihakauppaa Kuopiossa.

Lisäksi kunniamaininnalla palkitut yritykset vuonna 2020:

Kaffeteria Mummola – lue Mummolan resepti parhaaseen palveluun
Gaffer-Cafe
BikeTaxi
Kissakahvila Tiramisu

Parasta Palvelua 2019

BikeTaxi
BikeTaxi tarjoaa ekologisia elämyskyytejä kaupunkien keskustoissa ja niiden lähialueilla. 

Parasta Palvelua 2018

Kuopion eläinpuisto
Kuopion eläinpuisto on koko perheen elämyksellinen retkikohde. Kuopion kupeessa sijaitsevat Vehmasmäen ja Rauhalahden eläinpuistot tarjoavat unohtumattomia elämyksiä, niin isommalle, kuin pienemmällekin eläinten ystävälle.

Parasta Palvelua 2017

Punnitse ja Säästä, Matkuksen myymälä