Kauppakamarin koulutukset

Kauppakamarin koulutukset auttavat sinua ylläpitämään ja kehittämään omaa ja yrityksesi osaamista. Monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät koulutuksia taloushallintoon ja verotukseen, henkilöstöhallintoon, kansainväliseen liiketoimintaan, johtamiseen ja esimiestyöhön, hallitustyön kehittämiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.

kauppakamari kuopio koulutus

Kauppakamarin koulutukset osaamisen kehittämiseen

Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja ylläpito on tärkeää kaiken kokoisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen kilpailuetu ja luo mahdollisuuksia yrityksen tulevaisuuden menestykseen. Kauppakamarin koulutusten avulla kehität ja ylläpidät omaa ja yrityksesi osaamista.

Laadukas ja kattava kouluttajaverkosto

Kauppakamarin koulutuksissa kouluttajina toimivat kokeneet asiantuntijat ja kunkin aihepiirin huippuosaajat. Koulutustemme korkea laatu on meille ensiarvoisen tärkeää.

Monipuolinen koulutustarjonta

Kauppakamarin monipuolinen koulutustarjonta pohjautuu asiakkaiden toivomuksiin ja tarpeisiin. Koulutuksia mm. seuraavista aiheista:

Useita koulutusmuotoja yritysten tarpeisiin

Lähikoulutukset Kuopion alueella

Kauppakamarin koulutukset järjestetään Kuopion alueella – lähellä sinua. Lähikoulutuksissa pääset myös verkostoitumaan alueen muiden osaajien kanssa. Pääasiassa lähikoulutusten kesto on yhden päivän tai 1/2 päivää. Halutessasi voit osallistua lähikoulutuksiin myös etäyhteyksin. Sinä päätät kuinka osallistut – pääasia, että pidät huolta osaamisestasi!

Kuopion alueen kauppakamari järjestää vuosittain suosittuja ajankohtaiskoulutuksia mm.:

Striimikoulutukset – osallistu koulutuksiin etäyhteydellä

Striimikoulutukset toteutetaan Helsingin seudun kauppakamarissa huippuasiantuntijoiden johdolla ja striimin välityksellä voit osallistua koulutukseen livenä – omalta työpisteeltäsi! Kuopion alueen kauppakamarin jäsenet osallistuvat striimikoulutuksiin jäsenetuhinnalla. Striimikoulutusten valikoima on laaja ja aina ajankohtainen!

KoulutusOnline

KoulutusOnline -palvelumme kautta organisaation koko henkilöstö opiskelee joustavasti missä ja milloin vain. KoulutusOnline tuo käyttöösi yli 300 verkkokurssia työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Kurssitarjonta päivittyy jatkuvasti, joten tieto on ajantasaista ja taatusti laadukasta.

Kauppakamarin räätälöidyt koulutukset

Räätälöimme koulutukset organisaatiosi tarpeisiin. Koulutusten sisältö räätälöidään yhdessä kouluttajan kanssa vastaamaan kouluttautujien ja organisaation tarpeita. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Monipuolinen koulutustarjontamme sopii kaikenlaisiin työelämän tilanteisiin – tervetuloa mukaan kouluttautumaan ja kehittämään osaamista.

Kaikki kauppakamarin koulutukset löydät Kauppakamarikaupasta

Kauppakamarikaupasta löydät kätevästi kauppakamarin lähikoulutukset Kuopiossa, striimikoulutukset sekä kauppakamarin kirjat ja muut tuotteet.

Kysyttävää kauppakamarin koulutuksista? Ota yhteyttä:

Mari Polvinen

palveluneuvoja

044 732 0838