Kauppakamarin koulutukset

Kauppakamarin koulutukset auttavat sinua ylläpitämään ja kehittämään omaa ja yrityksesi osaamista. Monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät koulutuksia taloushallintoon ja verotukseen, henkilöstöhallintoon, kansainväliseen liiketoimintaan, johtamiseen ja esihenkilötyöhön, hallitustyön kehittämiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Koulutuksia järjestetään sekä lähikoulutuksina Kuopiossa että kätevinä etäkoulutuksina verkossa.

kauppakamari kuopio koulutus

Kauppakamarin palvelut


Pysy ajan tasalla tulevista koulutuksista

Saat koulutuskirjeestämme ensimmäisten joukossa tiedon tulevista koulutuksista. Koulutuskirje ilmestyy kahden viikon välein.

Voit tilata koulutuskirjeen oheisen linkin kautta ja peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Osaaminen voimavaraksi – kauppakamarin koulutukset osaamisen kehittämiseen

Laadukkaita koulutuksia yrityksen ja henkilöstön tarpeisiin – useissa koulutusmuodoissa

Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja ylläpito on tärkeää kaiken kokoisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen kilpailuetu ja luo mahdollisuuksia yrityksen tulevaisuuden menestykseen. Kauppakamarin koulutusten avulla kehität ja ylläpidät omaa ja yrityksesi osaamista. Kauppakamarin koulutuksissa kouluttajina toimivat kokeneet asiantuntijat ja kunkin aihepiirin huippuosaajat. Koulutustemme korkea laatu on meille ensiarvoisen tärkeää.

Lähikoulutukset Kuopion alueella

Kauppakamarin koulutukset järjestetään Kuopion alueella – lähellä sinua. Lähikoulutuksissa pääset myös verkostoitumaan alueen muiden osaajien kanssa. Pääasiassa lähikoulutusten kesto on yhden päivän tai 1/2 päivää. Koulutukset järjestetään hybridinä, joten voit osallistua koulutuksiin paikan päällä Kuopiossa tai etäyhteyksin mistä vain. Sinä päätät kuinka osallistut – pääasia, että pidät huolta osaamisestasi!

Etäkoulutukset

Verkossa toteutettavat koulutukset ovat tulleet jäädäkseen! Etäkoulutukset toteutetaan Helsingin seudun kauppakamarissa huippuasiantuntijoiden johdolla ja striimin välityksellä voit osallistua koulutukseen livenä – omalta työpisteeltäsi! Kuopion alueen kauppakamarin jäsenet osallistuvat Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin jäsenetuhinnalla. Etäkoulutusten valikoima on laaja ja aina ajankohtainen. Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtaiskoulutusta, joihin voit osallistua etäyhteydellä.

KoulutusOnline

KoulutusOnline -palvelumme kautta organisaation koko henkilöstö opiskelee joustavasti missä ja milloin vain. KoulutusOnline tuo käyttöösi yli 300 verkkokurssia työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Kurssitarjonta päivittyy jatkuvasti, joten tieto on ajantasaista ja taatusti laadukasta.

Kauppakamarin räätälöidyt koulutukset

Räätälöimme koulutukset organisaatiosi tarpeisiin. Koulutusten sisältö räätälöidään yhdessä kouluttajan kanssa vastaamaan kouluttautujien ja organisaation tarpeita. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Monipuolinen koulutustarjontamme sopii kaikenlaisiin työelämän tilanteisiin – tervetuloa mukaan kouluttautumaan ja kehittämään osaamista.


Kysyttävää kauppakamarin koulutuksista? Ota yhteyttä:

Elina Piipponen

SERVICE COORDINATOR

+358 44 491 4120