Tapahtumat

Kauppakamari järjestää yhdessä kumppaneiden kanssa vuosittain yli 20 elinkeinoelämän tapahtumaa Kuopion alueella. Kauppakamarin tapahtumissa kuulet asiantuntijoiden ajatuksia ajankohtaisista aiheista, päivität omaa tietämystäsi sekä kasvatat verkostoasi tapaamalla kollegoita, asiakkaita ja erikokoisten yritysten edustajia eri toimialoilta.

kauppakamarin jasentilaisuudet ja tapahtumat

Kauppakamarin tapahtumat – Verkostoidu ja inspiroidu

VÄRINÄ jäsentapahtumat


Kauppakamarin jäsentapahtuma VÄRINÄ on jäsenille maksuton tilaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja rentoon verkostoitumiseen virkistävän, ajankohtaisen teeman äärellä. Järjestämme VÄRINÄ-tapahtumia neljä kertaa vuodessa eri teemoilla. Tule verkostoitumaan ja kuulemaan mielenkiintoisia puhujia!

Sawosta Maailmalle

Sawosta Maailmalle on vuorovaikutteinen verkostoitumistapahtuma kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille ja osaajille. Sawosta maailmalle -kansainvälistymistapahtuma järjestetään digitapahtuman 22.10.2020. Webinaarien luvattuna aikana uskomme, etteivät pelkästään kiinnostavat puhujat riitä, vaan yleisö haluaa edelleen myös kohdata toisiaan.
 
Siksi päätimme rakentaa puhujien lisäksi aitoihin kohtaamisiin ja vuorovaikutteiseen kohtaamiseen perustuvan tapahtuman, jossa luodaan todellisia bisneskontakteja paikallisesti ja kansainvälisesti. Tule tapaamaan myös kansainvälisiä kontaktejamme, sekä alueemme viennissä menestyneitä yrityksiä.

Tahko Ski Lift Pitch

Tahko Ski Lift Pitch on uniikki, kansainvälinen kasvu- ja startuptapahtuma yrityksille sekä pääomasijoittajille. Tapahtuman keskiössä on Ski Lift Pitch -kilpailu, jossa yrittäjät esittelevät liikeideoitaan sijoittajille Tahkon laskettelukeskuksen hiihtohississä. Seuraava Tahko Ski Lift Pitch –tapahtuma järjestetään huhtikuussa 2021 – tervetuloa mukaan!

Kauppakamarin syys- ja kevätkokoukset

Kauppakamarin kevätkokous pidetään hallituksen määräämänä päivänä viimeistään toukokuun ja syyskokous hallituksen määräämänä päivänä viimeistään joulukuun kuluessa. Syys- ja kevät kokoukset ovat kauppakamarin jäsenille avoimia tapahtumia, joissa kuulet kauppakamarin toiminnasta ja vaikuttamisen kärkitoimenpiteistä. Kokouksissa pääset myös vaikuttamaan kauppakamarin toimintaan.

Seuraava sääntömääräinen syyskokous 3.12.2020 – ilmoittautuminen avataan pian!

Hiihtokoulu – Start-up Ski Academy

Hiihtokoulu tarjoaa startup –yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua muiden yritysten ja rahoittajien kanssa. Hiihtokoulu–tilaisuuksia järjestetään kuukausittain ja tapahtumissa startup-yrittäjät pääsevät harjoittelemaan ja hiomaan pitchaustaitojaan. Tilaisuuksien tavoitteena on vauhdittaa startup–yritysten kasvua ja rakentaa aktiivista startup -ekosysteemiä Kuopion ja Pohjois-Savon alueelle.

Haluatko kuulla lisää tapahtumista? Ota yhteyttä:

Johanna Haapakorva

palvelujohtaja

050 379 4795