Tapahtumat

Kauppakamari järjestää yhdessä kumppaneiden kanssa vuosittain yli 20 elinkeinoelämän tapahtumaa Kuopion alueella. Kauppakamarin tapahtumissa kuulet asiantuntijoiden ajatuksia ajankohtaisista aiheista, päivität omaa tietämystäsi sekä kasvatat verkostoasi tapaamalla kollegoita, asiakkaita ja erikokoisten yritysten edustajia eri toimialoilta.

Kauppakamarin tapahtumat – Verkostoidu ja inspiroidu

Tahko Ski Lift Pitch

Tahko Ski Lift Pitch on uniikki, kansainvälinen kasvu- ja startuptapahtuma yrityksille sekä pääomasijoittajille. Tapahtuman keskiössä on Ski Lift Pitch -kilpailu, jossa yrittäjät esittelevät liikeideoitaan sijoittajille Tahkon laskettelukeskuksen hiihtohississä. Seuraava Tahko Ski Lift Pitch –tapahtuma järjestetään huhtikuussa 2023 – tervetuloa mukaan!

Kauppakamarin syys- ja kevätkokoukset

Kauppakamarin kevätkokous pidetään hallituksen määräämänä päivänä viimeistään toukokuun ja syyskokous hallituksen määräämänä päivänä viimeistään joulukuun kuluessa. Syys- ja kevät kokoukset ovat kauppakamarin jäsenille avoimia tapahtumia, joissa kuulet kauppakamarin toiminnasta ja vaikuttamisen kärkitoimenpiteistä. Kokouksissa pääset myös vaikuttamaan kauppakamarin toimintaan.

Hiihtokoulu – Start-up Ski Academy

Hiihtokoulu tarjoaa startup –yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua muiden yritysten ja rahoittajien kanssa. Hiihtokoulu–tilaisuuksissa startup-yrittäjät pääsevät harjoittelemaan ja hiomaan pitchaustaitojaan. Tilaisuuksien tavoitteena on vauhdittaa startup–yritysten kasvua ja rakentaa aktiivista startup -ekosysteemiä Kuopion ja Pohjois-Savon alueelle.


Haluatko kuulla lisää tapahtumista? Ota yhteyttä:

Elina Piipponen

SERVICE COORDINATOR

+358 44 491 4120