Asiakastarina: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssilta ideoita ja näkemyksiä myyntistrategian päivittämiseen

Jukka Turunen myyntijohtaja KPY Novapolis Oy
Jukka Turunen, myyntijohtaja, KPY Novapolis Oy. KPY Novapolis on modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä, joka tarjoaa yritysten tarpeisiin joustavat toimitilat, palvelut, osaajat sekä vastuulliset hankinnat.

Asiakastarina: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssilta ideoita ja näkemyksiä myyntistrategian päivittämiseen

”Hyväksytty myyntijohtaja-kurssin ajoitus syksyllä 2022 sopi erinomaisesti yrityksemme myyntistrategian päivittämisen näkökulmasta. Digitalisaation mahdollisuudet, kuten kohdennettu markkinointi, datan hyödyntäminen ja toimintojen automatisointi myynnin tukena, kiinnostavat minua myyntijohtajana kovasti.

Kurssipäivät olivat hyvin organisoituja ja tehokkaita. Kaikki kouluttajat olivat oman osaamisalueensa vahvoja asiantuntijoita. Kurssilla oli myös erittäin hyvä yhteishenki ja tietenkin mahtavat kurssikaverit.

Hyväksytty myyntijohtaja-kurssilta sain ideoita ja näkökulmia yrityksemme myyntistrategian päivittämiseen sekä strategiseen myynnin johtamiseen. Koin kurssin erittäin hyödylliseksi itselleni ja yrityksellemme. Voin suositella kurssia kaikille myynnin johtotehtävissä toimiville.”

Jukan tärkeimmät opit Hyväksytty myyntijohtaja-kurssilta

  1. Dataohjattu myynnin johtaminen
  2. Myynnin esihenkilötyö ja tavoitteiden asettaminen
  3. Myyjien johtaminen ja valmentaminen

Haluatko nostaa myyntiorganisaatiosi suorituskyvyn uudelle tasolle? 

HMJ-kurssi tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden kehittyä myyntijohtamisen huippuosaajaksi. Ei pelkästään perinteistä koulutusta, vaan kokonaisvaltainen kurssikokonaisuus, joka tarjoaa sinulle laadukkaat ja nykyaikaiset menetelmät menestyksekkääseen myynnin johtamiseen.

Kategoriat:Osaaminen, Jäsentarinat