Asiakastarina: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssilta uusia myynninjohtamisen toimintatapoja

Tuomas Huusko, Savon Media Oy:n kuluttajamyynnin johtaja

Asiakastarina: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssilta uusia myynnin johtamisen toimintatapoja

”Meiltä Savon Medialta osallistui Hyväksytty Myyntijohtaja -kurssille neljä myyntijohtajaa syksyllä 2022. Halusimme myynnin johtoryhmänä kehittää osaamistamme osana organisaation muutosta. Hyväksytty Myyntijohtaja-kurssi osui meille hyvään saumaan tukemaan tätä muutosta.

Kurssin aikana teimme myyntistrategian organisaatioomme ja se sopi meille oikein hyvin, koska emme olleet aiemmin laatineet myyntistrategiaa tuolla laajuudella. Saimme myyntistrategiasta konkreettista hyötyä päivittäiseen tekemiseen myynnin johdossa. Kurssilta saimme mukaan uusia myynnin johtamisen toimintatapoja ja teoriaa, näitä olemme hyödyntäneet omassa arjessamme.

Tärkeimpinä oppeina kurssilta jäi mieleen se, että myös arjessa kiireen keskellä on tärkeää pysähtyä, kyseenalaistaa omia toimintatapoja ja reflektoida. Parasta kurssilla oli keskustelut ja sparrailut muiden kollegoiden ja kouluttajien kanssa. Suosittelen kurssia ehdottomasti myynnin johtamisen ja myynnin esihenkilötehtävissä työskenteleville.”

Haluatko nostaa myyntiorganisaatiosi suorituskyvyn uudelle tasolle? 

HMJ-kurssi tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden kehittyä myyntijohtamisen huippuosaajaksi. Ei pelkästään perinteistä koulutusta, vaan kokonaisvaltainen kurssikokonaisuus, joka tarjoaa sinulle laadukkaat ja nykyaikaiset menetelmät menestyksekkääseen myynnin johtamiseen.

Kategoriat:Osaaminen, Jäsentarinat