Uusi viestintä- ja markkinointiasiantuntija on valittu

kauppakamari_Mira Koponen

Mira Koponen on valittu Kuopion alueen kauppakamarin uudeksi viestintä- ja markkinointiasiantuntijaksi. Hänen vastuullaan on kauppakamarin viestinnän kokonaisuuden suunnittelu, toteutus ja kehittäminen, sekä markkinoinnin toimenpiteet ja kehitystyö. Koponen aloittaa tehtävässä 2.8.2021.

”Olen oikein iloinen, että viestintäämme ja markkinointiimme tulee uutta draivia. Miralla on hyvää pohjaa kehittää osaamistamme ja lisätä vuorovaikutusta jäsentemme ja sidosryhmiemme välille”, kertoo kauppakamarin toimitusjohtaja Kaija Savolainen.

Koponen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt kauppakamarilla 2,5 vuoden ajan ensin Rajaton Ylä-Savo -hankkeen projektiassistentin tehtävissä ja vuoden 2021 alusta palveluasiantuntijana kauppakamarin aluekehittämisen projekteissa, vastuualueinaan muun muassa hankkeiden viestintä.

”Olen todella innoissani uudesta työnkuvasta ja sen tuomista kehittymismahdollisuuksista. On mahtavaa saada jatkaa työskentelyä Pohjois-Savon yritysten menestymisen eteen osana kauppakamarin osaavaa tiimiä. Viestinnällä on keskeinen ja merkittävä rooli kauppakamarin toiminnassa, joten on hienoa päästä keskittymään siihen aiempaa syvemmin”, luonnehtii Mira Koponen.

Kategoriat:Osaaminen, Viestintä