Tahko Ski Lift Pitch -digitapahtumasta uusia bisnesmahdollisuuksia

TahkoSLP Ari Lahti 2019 vaaka

Itä-Suomen suurin startup-tapahtuma Tahko Ski Lift Pitch järjestetään tänä keväänä neljättä kertaa. Tapahtuman sisältö uudistuu palvelemaan startupien ja sijoittajien lisäksi myös eri vaiheiden kasvuyrityksiä.

Ohjelma toteutetaan virtuaalisesti kahdessa erässä. Kisapolulle ilmoittautuva startup-yritys pääsee ensin pitchaamaan ratkaisuja suurempien kasvuyritysten haasteisiin ja sieltä polku voi jatkua finaaliin, joka striimataan Tahkovuoren huipulta.

– Tahko Ski Lift Pitch on ainutlaatuinen alueellinen startup-tapahtuma, joka on saavuttanut valtakunnallista tunnettuutta. Sen toteuttamisesta on innostunut suuri joukko yrityksiä, sijoittajia, kuntatoimijoita ja oppilaitoksia. Tänä vuonna kehitämme startupien ja isompien organisaatioiden välistä yhteistyötä ja siten laajennamme sisältötarjontaa kasvuyrityksille. Myös digitaalisuuden kehittäminen on mahdollisuus, kertoo johtaja Johanna Haapakorva Kuopion alueen kauppakamarista.

Tapahtuman ensimmäinen päivä Tahko SLP Tracks järjestetään keskiviikkona 24.3. Tilaisuudessa startupit pitchaavat suurempien kasvuyritysten liiketoimintahaasteisiin tai suoraan sijoittajalle. Parhaat pääsevät jatkamaan huhtikuussa järjestettävään finaaliin. Varsinainen päätapahtuma pidetään torstaina 8.4. ja päivä sisältää finaalin lisäksi innostavaa ja hyödyllistä ohjelmaa Tahko SLP -hengessä virtuaalisella after skillä höystettynä.

– Tahko Ski Lift Pitch on erottunut alusta alkaen itäsuomalaisen rennolla ilmapiirillä ja aidoilla kohtaamisilla, joissa tehdään kuitenkin ammattimaista businesta. Digitaalinen alusta ja vapaa pääsy kaikille mahdollistavat sen, että tapahtumaan voi nyt tutustua matalalla kynnyksellä paikasta riippumatta. Mahtavaa päästä toteuttamaan tapahtumaa, iloitsee tapahtuman projektikoordinaattori Tiina Hartikainen Kuopion alueen kauppakamarista

Startup-yrityksiä kutsutaan ilmoittautumaan tapahtuman kisapolulle 24.2.2021 mennessä. Ilmoittautua voi kolmen eri trackin kautta, joita ovat Digital Business, Health & Wellbeing sekä Angel Track. Business Trackeilla startup pitchaa ratkaisunsa kumppaniorganisaatioille ja Angel Track tarjoaa startupille perinteisen mahdollisuuden pitchata sijoittajille omalla liikeideallaan. Sijoittajat, kasvuyritykset ja muut alueen kasvusta innostuneet toivotetaan tervetulleiksi ilmoittautumaan 8.4. virtuaalitapahtumaan. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa: www.tahkoslp.com.

Tahko Ski lift Pitch-logo

Tahko Ski Lift Pitch on Itä-Suomen merkittävin kansainvälistyvä startup-tapahtuma. Vuodesta 2017 lähtien Tahkolla järjestetty tapahtuma tuo yhteen yrittäjät, sijoittajat ja suuryritykset. Kuopion alueen kauppakamarin tuottaman tapahtuman kumppaneita ovat Itä-Suomen yliopisto, Business Kuopio, Savonia-ammattikorkeakoulu, Business Center, Nordea, Nostetta Ventures, KPY Novapolis, Grano, PeeÄssä ja Pohjois-Savon liitto.

Facebook www.facebook.com/TahkoSLP

Instagram www.instagram.com/tahkoslp

Twitter https://twitter.com/tahkoslp

LinkedIN www.linkedin.com/groups/13933597

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Tiina Hartikainen
projektikoordinaattori
Kuopion alueen kauppakamari
tiina.hartikainen@kuopiochamber.fi
p. 044 513 2904

www.tahkoslp.com

Kategoriat:Startupit