Suuri vaalikeskustelu 15.3. Savonia-ammattikorkeakoulun kampussydämessä


Suuri vaalikeskustelu -tilaisuus kokoaa Savo-Karjalan vaalipiiristä eduskuntavaaliehdokkaita yhteiseen keskusteluun Savonia-ammattikorkeakoulun kampussydämeen.

Eduskuntavaalikevät saa vauhtia Kuopion alueen kauppakamarin ja kahdeksan muun alueen toimijan 15.3.2023 klo 9–15.30 järjestämästä Suuri vaalikeskustelu -tilaisuudesta. Tilaisuus on avoin ja se järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun kampussydämessä.

Tapahtumaa voi seurata paikan päällä Savonialla tai Savon Sanomien verkkosivuston kautta livelähetyksenä. Tapahtumasta tehdään tallenne, joka on katsottavissa jälkikäteen Savon Sanomien verkkosivustolta.

Tilaisuuden aikana vaalipiirimme eduskuntavaaliehdokkaat keskustelevat neljässä teemapaneelissa Pohjois-Savon ja koko Suomen hyvinvoinnin, liikenteen, koulutuksen ja energiamarkkinoiden tulevaisuudesta. Lisäksi paikan päällä on eduskuntapuolueiden ja tapahtumajärjestäjien edustajia.

Ohjelma

klo 9–10 Teemapaneeli: Hyvinvointi

klo 10.30–11.30 Teemapaneeli: Infra ja liikenne

klo 12–13: Teemapaneeli: Elinvoima ja osaaminen

klo 14.30–15.30 Teemapaneeli: Energia

Tarkemmat tiedot paneelien osallistujista löytyvät osoitteesta: kuopiochamber.fi/seoletsina.

Suuren vaalikeskustelun ”Se olet sinä!” -teema kannustaa vaikuttamaan äänestyskopissa tulevissa eduskuntavaaleissa varsinaisena vaalipäivänä 2.4.2023 ja ennakkoäänestyksessä 22.–28.3.2023. Tilaisuus haluttiin tuoda lähelle opiskelijoita, jotta heillä on mahdollisimman matala kynnys osallistua vaalikeskustelun antiin. Lisäksi Suuren vaalikeskustelun tavoitteena on yhdessä edistää ja kehittää Pohjois-Savon menestystä.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto, Kuopion alueen kauppakamari, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Savon liitto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Savon Sanomat, Savon Voima ja Ylä-Savon ammattiopisto.

Lisätietoja:

Kaija Savolainen

Managing Director

+358 44 514 8784

Kategoriat:kauppakamari tiedottaa