Startup-yhteistyö kasvun vauhdittajana – innovatiiviset liiketoimintamallit avaavat uusia ovia kasvuyrityksille

Yrityksillä on nyt kasvava tarve uusien markkinoiden ja kasvumahdollisuuksien löytämiselle nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Kuopion alueen kauppakamarin bisnes- ja verkostoitumistapahtuma Tahko Ski Lift Pitch tarjoaa pitchauskisan lisäksi uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja konkreettisen toimintamallin startupien, kasvuyrityksien ja suuryrityksien yhteistyölle.  

Huhtikuussa Nilsiän Tahkovuorella 6.–7.4.2022 toteutettavan Tahko Ski Lift Pitchin startup-kisaan on valittu mukaan yli 40 yritystä. Startup-yritysten kisa käynnistyy keskiviikkona kolmen kisapolun kautta, jotka ovat 1) Teollisuuden tulevaisuus, 2) Tekoäly ja data bisneksessä sekä 3) Crazy track.  

Kisan kahdella ensimmäisellä polulla mukana on myös kumppaniyrityksiä, jotka etsivät startup-yhteistyön keinoin innovatiivisia ratkaisuita ja kumppanuuksia liiketoimintansa vauhdittamiseen. Kumppaniorganisaatiot ovat Voimatel Oy, Fingrid Oyj, Iisalmen kaupunki ja Siili Solutions Oy. Kolmas, Crazy track, on kaikille startupeille avoin kisapolku.  

–Tahko Ski Lift Pitch tarttuu tänä vuonna rohkeasti ajankohtaisiin teemoihin, kuten energiamurroksen haasteisiin ja siirtymäkauden avaamiin mahdollisuuksiin, kertoo tapahtuman vastaava tuottaja Tiina Hartikainen Kuopion alueen kauppakamarista. 

–Energia-alan huipputoimijoista tapahtumassa kuullaan myös hiljattain Suomen kymmenen lupaavimman startupin joukkoon nimetty P2X Solutions, jonka vetytalousratkaisu on tunnistettu yhtenä kiinnostavimmista tulevaisuuden hiilineutraaleista ratkaisuista, jatkaa Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtaja Kaija Savolainen

Tahko Ski Lift Pitchin ohjelmassa on tänä vuonna huomioitu entistä paremmin eri kasvuvaiheen yritykset, elinkeinoelämän päättäjät, sijoittajat sekä osaajat.  

–On mahtavaa palauttaa tapahtuma kahden vuoden tauon jälkeen konkreettisesti Tahkovuorelle! Haluamme panostaa siihen, että kävijöille syntyy merkityksellisiä kohtaamisia ja rentoja verkostoitumisen paikkoja upeassa Tahkon miljöössä, tarkentaa Tiina Hartikainen

Startup-kisan lisäksi tapahtumaohjelmassa kuullaan mm. aluematkailuun, kasvuun ja vientiin sekä investointeihin liittyviä ohjelmaosuuksia. Huippupuheenvuorot, kuten Jungle Juice Barin perustaja ja enkelisijoittaja Noora Fagerströmin osuus, tarjoavat kiinnostavaa seurattavaa kaikille bisneksestä tai liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille. 

Tahko Ski Lift Pitch Nilsiän Tahkovuorella ke–to 6.–7.4.2022. 

Lisätiedot ja tapahtumaliput osoitteesta: www.tahkoslp.com 

Facebook www.facebook.com/TahkoSLP 

Instagram www.instagram.com/tahkoslp 

Twitter https://twitter.com/tahkoslp 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tahkoslp 

Tahko Ski Lift Pitch on Itä-Suomen merkittävin kansainvälistyvä bisnestapahtuma. Vuodesta 2017 lähtien Tahkolla järjestetty tapahtuma tuo yhteen startupit, sijoittajat, osaajat ja eri vaiheen kasvuyritykset. Kuopion alueen kauppakamarin strategisia kasvuyhteisö-kumppaneita ovat Kuopion kaupunki, Savilahti-projekti ja Business Kuopio, KPY Novapolis ja Osuuskunta KPY, Itä-Suomen Yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu – Business Center Pohjois-Savo, Kuopio Health, Nostetta Ventures, Savon ammattiopisto, Ylä-Savon ammattiopisto, Iisalmen kaupunki, Varkauden Navitas Yrityspalvelut, PeeÄssä / Break Sokos Hotel Tahko ja Tahkocom. Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman vuosikumppaneita ovat Nordea, Voimatel, Nasdaq, FiBAN, Gallant, Kasve, Tahko Mountain, Call to Action, Hub Panostamo, Invest & Expand Pohjois-Savo, Berggren, Accountor, Siili Solutions, Fingrid, Hallituspartnerit Itä-Suomi ry, Innovestor ja Pohjois-Savon liitto. 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kategoriat:Startupit