Pohjois-Savon kick off -tilaisuus – syksyn yhteistapahtumassa esiintymässä Duudsoni Jarno Laasala

Jarno Laasala, Duudsonit

Kuopion alueen kauppakamari, Business Center Pohjois-Savo ja Hub Panostamo toteuttavat syksyn kick off -tilaisuuden to 26.8.2021 klo 16.22. Tapahtuma on kaikille opiskelijoille, osaajille ja kasvuyrittäjille sekä liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille suunnattu yhteistilaisuus. Tilaisuuden kantavina teemoina ovat Pohjois-Savon startup-kulttuurin kehittäminen, yhteisöllisyys ja kansainvälisyys.

Pohjois-Savossa on valtavasti kansainvälistä potentiaalia. Haluamme osaltamme Business Centerin ja Hub Panostamon kanssa rohkaista kaikkia alueen osaajia ja yrittäjiä kohti kansainvälistä kasvu- ja vientipolkua. On mahtavaa päästä toteuttamaan tapahtumaa kaikille pohjoissavolaisille, iloitsee projektikoordinaattori Tiina Hartikainen Kuopion alueen kauppakamarista.

Tapahtumassa kuullaan alueen yritysten puheenvuoroja sekä videotervehdys Varkaudesta. Lavalla nähdään mm. Sikkum Täsmäkuivaus, Sonai Health Oy ja Invested Group Oy. Jokaisen puheenvuoron jälkeen on varattu aikaa lyhyelle osallistavalle keskustelulle, jonka aikana tilaisuuteen osallistujat pääsevät jakamaan ideoitaan tai esittämään kysymyksiä. Tilaisuuden juontaa Tiina Naumanen Viestintäkoulutus Draivista.

Illan ohjelma huipentuu Jarno Laasalan keynote-puheenvuoroon. Laasala tunnetaan Duudsonit-tv-ohjelmista, joista hän on luonut kansainvälisen menestystarinan. Duudsoneita on katsottu maailmanlaajuisesti yli 150:sta maassa. Tällä hetkellä Laasala toimii tuotantoyhtiö Rabbit Filmisin (mm. Duudsonit, Posse ja Atlantin Yli) puheenjohtajana.

Ohjelma toteutetaan osin fyysisesti, osin virtuaalisesti. Hybridi-tapahtuman ohjelma striimataan Savonia-ammattikorkeakoulun Kampussydämestä. Terveysturvallisuussyistä osallistujien määrä Kampussydämessä on rajattu, mutta striimattu ohjelma on kaikkien katsottavissa verkon välityksellä. Tilaisuus on kaikille ennakkoilmoittautuneille maksuton.

Aika ja paikka: torstai 26.8.2021 klo 16.22

Lisätietoja: www.startupskiacademy.fi

Ilmoittautuminen: https://startupskiacademy.fi/join-a-ski-academy-meetup/

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta Microkadun Kampussydämeen.

Lisätiedot

Kategoriat:Kasvu ja kansainvälisyys, Osaaminen, Startupit