Parasta Palvelua -kilpailun ilmoittautuminen on käynnissä – Haussa Pohjois-Savon paras palvelukokemus

Parasta Palvelua on vuosittainen kilpailu Pohjois-Savon palveluyrityksille. Kilpailussa yritykset tavoittelevat parhaan asiakaspalvelukokemuksen tuottavan yrityksen titteliä. Parasta Palvelua -kilpailussa etsitään alueemme palveluosaajia jo kahdeksatta kertaa.

Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta etsii jälleen yhdessä Savonia-ammattikorkeakoulun, Kuopion kaupungin ja Savon Sanomien kanssa maakunnan parastaasiakaskokemusta tuottavaa yritystä. Palveluvaliokunnan tavoitteena on, että savolaisesta palvelusta nousee maakunnan vetovoimainen tunnusmerkki. Täällä asuva, tänne muuttava tai täällä matkaileva tietää, että savolaisen palvelun laatuun voi luottaa – ja itse palvelutapahtuma onnistuu varsin usein iloisesti yllättämään. ”Tavoitteena on, että parhaasta palvelusta ja asiakaskokemuksesta kehittyy kilpailuetu pohjoissavolaisille palveluyrityksille. Haluan kannustaa kaiken näköisiä ja kokoisia palvelualan yrityksiä mukaan kilpailemaan aiheesta ja samalla nostamaan asiakaskokemuksen merkitystä yrityksen toiminnassa”, kehottaa Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunnan puheenjohtaja ja OP Pohjois-Savon pankinjohtaja Antti-Jussi Pitkälä.

Parasta Palvelua 2021

  • Yritykset voivat ilmoittautua mukaan kilpailuun kauppakamarin verkkosivuilla 17.10.2021 saakka.
  • Tämän jälkeen yleisö pääsee äänestämään omasta mielestään parasta palveluntarjoajaa Savon Sanomien verkkosivuilla.
  • Savonian opiskelijat toteuttavat Mystery Shoppauksen kolmeen eniten ääniä saaneeseen yritykseen.
  • Kisan voittaja ratkeaa joulukuussa.
  • Kilpailun voittaja palkitaan kauppakamarin Parasta Palvelua -tunnustuksella sekä Kuopion kaupungin palvelupalkinnolla.

Katso lisää kisasta täällä!

Vuonna 2020 kilpailun voitti Savo-Karjalan Liha.

Lisätietoja

Mari Polvinen

palvelupäällikkö

044 732 0838

Kategoriat:Palveluala