Vuoden 2021 parasta palvelua tarjoaa BikeTaxi Oy – Palvelun laadun lisäksi äänestäjät arvostivat toiminnan ekologisuutta sekä nuorten työllistämistä

Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunnan Parasta palvelua -kilpailussa voiton vei kirkkaasti BikeTaxi Oy saaden 20 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Voittajan lisäksi kunniamaininnalla palkittiin Savo-Karjalan liha, Caffer-Cafe, Kalla Secondhand, Kaffeteria Mummola ja Gentleman’s Livingroom.

Parasta Palvelua -kilpailun voittaja valittiin yleisöäänestyksen ja Mystery Shoppauksen perusteella. Yleisökommenteissa BikeTaxia kiiteltiin mm. ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta, sekä positiivisuudesta. Äänestäjien mukaan yrityksen toiminnasta näkee, että se pitää huolta työntekijöistään. Eräs äänestäjä kommentoi yritystä näin: ” Innovatiivinen, ekologinen ja hauska palvelu Kuopion katukuvassa. Kesä alkaa aina virallisesti, kun riksat ilmestyvät katukuvaan. Asiakaspalvelu on ensiluokkaista ja vaikuttaa siltä, että nuoret viihtyvät töissä.” BikeTaxi palkittiin lisäksi Kuopion kaupungin palvelupalkinnolla.

”Edellisen kerran Biketaxi voitti Parasta Palvelua kisan vuonna 2019, jolloin yritys toimi vain Kuopiossa. Kehitys sen jälkeen on ollut huimaa, sillä viime kesänä Biketaxi toimi jo 14 paikkakunnalla. Nettisivuillaan yritys sanoo: ”Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis ovat meille itsestäänselvyys.”  Ollaan kyllä aivan Parasta Palvelua- kisan ytimessä. Heidän palvelulupauksensa ei ole vain sanahelinää, vaan totisinta totta, josta kertoo myös valtava äänimäärä tässä kisassa. Huippuhienoa toimintaa!”, hehkuttaa palveluvaliokunnan varapuheenjohtaja Maarit Paunonen.  

Savo-Karjalan liha, Caffer-Cafe, Kalla Secondhand, Kaffeteria Mummola ja Gentleman’s Livingroom palkittiin kisassa kunniamaininnalla. ”Kilpailun voittajan lisäksi halusimme palveluvaliokunnassa huomioida kunniamaininnalla myös muita monien äänestäjien mielestä parasta palvelua tarjoavia yrityksiä. Nämä yritykset edustavat osittain erilaisia toimialoja ja osa näistä oli mukana kilpailussa ensimmäistä kertaa. Äänestäjien antamien äänien ja avoimien palautteiden mukaan myös nämä yritykset ovat onnistuneet tuottamaan omaleimaista savolaista palvelua, joka jättää vahvan muistijäljen.”, palveluvaliokunnan puheenjohtaja Antti-Jussi Pitkälä kertoo.

Kahdeksatta kertaa järjestetyssä kilpailussa oli mukana 90 palvelualan yritystä ja ääniä annettiin yli 4000. Kilpailun voittajat julkistettiin 2.12.2021 kauppakamarin syyskokouksen päätteeksi. Parasta palvelua -kilpailun järjestivät Kuopion alueen kauppakamari, Savon Sanomat, Kuopion kaupunki sekä Savonia-ammattikorkeakoulu.

Lisätiedot

Mari Polvinen

palvelupäällikkö

044 732 0838

Kategoriat:Palveluala