Virtuaalinen Tahko Ski Lift Pitch Event tarjoaa korkeatasoista ohjelmaa ja erinomaiset puitteet verkostoitumiselle

Tahko Ski Lift Pitch kauppakamari 2021

Tahko Ski Lift Pitch -startup-tapahtuma huipentuu torstaina 8.4.2021 järjestettävään virtuaaliseen finaalipäivään.

Maaliskuun pitchauskisan semifinaalivaiheesta jatkoon edenneet startupit kohtaavat huhtikuun finaalissa kisan päätuomariston. Yleisö kutsutaan seuraamaan Tahkon Panorama Bar -ravintolassa kuvattavaa finaalilähetystä etäyhteydellä. Kisan voittajalle on luvassa 5000 € palkintoraha.

Liiketoiminnan kehittämisestä, kasvusta ja sijoittamisesta kiinnostuneille Tahko Ski Lift Pitch Event tarjoaa mukaansatempaavan pitchauskisan lisäksi korkeatasoista ohjelmaa. Huippuasiantuntijoista tekoäly-yrittäjä Maria Ritola (Iris.ai) ja professori Mika Gabrielsson (UEF) pureutuvat puheenvuoroissaan startup-yrittäjyyden ajankohtaisiin teemoihin.

Sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille tiedossa on huippuluokan paneelikeskustelu kiertotaloudesta. FiBANin organisoimassa keskusteluohjelmassa mukana ovat tunnetut startup-sijoittajat mm. Vesa Helkkula ja Inka Mero. Invest in Pohjois-Savo -hankkeen klinikkaohjelma pureutuu niin ikään kansainvälisen sijoittamisen aiheeseen mm. Venäjän Piilaakso Skolkovon esittelyllä ja liikemies-enkelisijoittaja Pekka Viljakaisen puheenvuorolla.

­”Virtuaalitapahtuman aikana tarjotaan huippuedellytykset spontaaneille ja merkityksellisille kohtaamisille Brella-tapahtuma-alustalla. Tahko Ski Lift Pitchille tyypillinen välitön ja rento tunnelma halutaan säilyttää myös etäkohtaamisissa”, projektikoordinaattori Tiina Hartikainen Kuopion alueen kauppakamarilta kertoo.

Tapahtuman seuraaminen edellyttää ennakkoilmoittautumista 5.4.2021 mennessä. Tapahtuma on kaikille avoin ja pääsymaksuton. Ennakkoilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma löytyvät verkkosivuilta www.tahkoslp.com.

Tahko Ski Lift Pitch on Itä-Suomen merkittävin kansainvälistyvä startup-tapahtuma. Vuodesta 2017 lähtien Tahkolla järjestetty tapahtuma tuo yhteen yrittäjät, sijoittajat ja suuryritykset. Kuopion alueen kauppakamarin tuottaman tapahtuman kumppaneita ovat Itä-Suomen yliopisto, Business Kuopio, Nostetta Ventures, Savonia-ammattikorkeakoulu, Business Center, KPY Novapolis, Grano, Nordea, Rautalammin kunta, Kuopio Health, FiBAN, Break Sokos Hotel Tahko, Pohjois-Savon liitto, Navitas Yrityspalvelut, Iisalmen kaupunki, ELY-keskus / Team Finland, Innovestor ja Savon ammattiopisto.

www.tahkoslp.com

Kategoriat:Kasvu ja kansainvälisyys, Startupit