Mediateko palkitsi työntekijöitään ansiomerkein


Menestyvän yrityksen taustalla ovat osaavat ja sitoutuneet työntekijät. Kuopiolainen ulkomainosyhtiö Mediateko muisti työntekijöitään Keskuskauppakamarin myöntämillä ansiomerkeillä.

Mediateko on kotimainen, vahvassa kasvussa oleva ulkomainosyhtiö, joka tavoittaa ihmiset asemilla ja tien päällä, suurimpien kaupunkien keskeisillä kauppapaikoilla sekä lomakohteissa ja vapaa-ajankeskuksissa ympäri maan. Yritys työllistää tällä hetkellä 22 henkilöä, ja toimistot sijaitsevat Kuopion lisäksi Helsingissä ja Tampereella.

Mediateon juuret ulottuvat 15 vuoden taakse, kun Teemu Kontkanen osti työnantajaltaan Ykkösmedialta ulkomainonnan liiketoiminnan. Nykyään Mediateolla on neljä yli 10 vuotta työskennellyttä työntekijää, vaikka yrityksen historia ei olekaan paljon pidempi. Viime joulukuussa (2023) Keskuskauppakamari myönsi kolmelle Mediateon työntekijälle ansiomerkit pitkästä urasta saman työnantajan palveluksessa sekä yrittäjä Kontkaselle hopeisen elämäntyömerkin.

”Ansiomerkki oli yritykseltä hieno kiitoksen ja arvostuksen osoitus, joka tuli itselleni täysin yllätyksenä, osin siksi, että vastaavia ei aiemmin ole yrityksessämme jaettu. Nykyisin pitkät työurat saman työnantajan palveluksessa eivät ole itsestäänselvyys, ja on hyvä, että pitkäjänteinen sitoutuminen huomioidaan. On ollut hienoa olla osa yrityksen tarinaa ja kehitystä vuosien varrella, ja odotan innolla, mitä kaikkea tulevaisuus tuokaan tullessaan”, kommentoi 11 vuotta yhtiössä työskennellyt kehityspäällikkö Jimi Nenonen.

Nenosen lisäksi kymmenen vuoden ansiomerkin saivat asiakkuusjohtaja Miika Sajaniemi (12 vuotta yhtiön palveluksessa) ja kehitysjohtaja Tapio Pankko (10 vuotta yhtiön palveluksessa).

”Olen erittäin ylpeä Tapion, Miikan ja Jimin sitoutumisesta Mediatekoon. Kaikilla kolmella on ollut erittäin keskeiset roolit Mediateon toiminnan kehittämisessä ja kasvussa. He toimivat tuoreemmille Mediatekolaisille hienoina esimerkkeinä ja suunnannäyttäjinä”, kiteyttää yhtiön toimitusjohtaja Sampsa Savolainen.

Lisätietoa Keskuskauppakamarin myöntämistä ansiomerkeistä ja ohjeet merkkien hakemiseen löydät osoitteesta: ansiomerkit.fi

Ansiomerkki myönnetään, kun haluat osoittaa arvostustasi työntekijää kohtaan. Myöntämisperusteita ansiomerkeissä voivat olla työuran pituus, merkitykselliset työsuoritukset tai halu palkita työntekijä muusta syystä.

Ansiomerkillä palkitut saavat juhla- ja pienoismerkin, kunniakirjan sekä mahdollisuuden digitaaliseen LinkedIn-merkkiin.

Kategoriat:Osaaminen