Kuopion alueen kauppakamarin uusi puheenjohtaja on Petteri Heimonen

Kuopion alueen kauppakamarin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu PetterSteel Oy:n toimitusjohtaja Petteri Heimonen. Uusi puheenjohtaja valittiin kauppakamarin syyskokouksessa torstaina.

Kauppakamarin jäsenistö valitsi syyskokouksessaan uudeksi puheenjohtajaksi Petteri Heimosen. Heimonen tunnetaan PetterSteel Oy:n perustajana ja aktiivisena elinkeinoelämän toimijana. Hän on toiminut aiemmin Kuopion alueen kauppakamarin hallituksen varapuheenjohtajana, Kuopion kauppakamariosaston hallituksen puheenjohtajana sekä teollisuusvaliokunnan puheenjohtajana.

”Edessä olevat ajat ovat varmasti haasteellisia, mutta yhteistyötä ja aktiivista vuoropuhelua ylläpitämällä luomme yhdessä entistä paremmat edellytykset yrittää ja onnistua. Kuopion alueen Kauppakamarilla on erinomainen strategia, ja sen eteen tulemme tekemään kovasti töitä myös jatkossa. Investoinnit, osaava työvoima ja saavutettavuus ovat varmasti vaikuttamisen keskiössä myös jatkossa. Nämä asiat tulee ratkaista, sillä maakunnassa on valtavasti kasvupotentiaalia ja yrityksillä halua investoida. Kuopion alueen kauppakamari tulee myös jatkossa olemaan liikkeellepaneva voima kasvulle ja elinvoimaisuudelle”, uusi puheenjohtaja Petteri Heimonen taustoittaa.

Uusi puheenjohtaja ja Kuopion alueen kauppakamari kiittävät suuresti väistyvää puheenjohtajaa Jere Räisästä hänen tekemästään työstä kauppakamarin eteen ja toivottavat kaikkea hyvää sekä parhainta menestystä jatkoon. Räisänen asuu parhaillaan perheineen Ruotsin Örebrossa Elcolinen keväällä toteuttamien yrityskauppojen vuoksi.

”Kuluneen kahden vuoden aikana on ollut hienoa olla puheenjohtajana mukana sparraamassa huippu tiimiä, joka on tehtävässään onnistuneesti saavuttanut tärkeitä tuloksia ja kehittänyt alueen elinkeinoelämää ja vetovoimaisuutta. Uusi puheenjohtaja laittaa taas lisää puita uuniin”, Räisänen summaa kulunutta kaksivuotiskauttaan.

Lisätiedot

Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtaja Kaija Savolainen, kaija.savolainen@kuopiochamber.fi,

p. 040 514 8784

Kuopion alueen kauppakamarin uusi puheenjohtaja Petteri Heimonen, petteri.heimonen@pettersteel.fi, p. 0400 732 903

Kategoriat:kauppakamari tiedottaa