Parasta palvelua -kilpailun yleisöäänestys on käynnistynyt

Kilpailuun mukaan lähteneet pohjoissavolaiset palveluntarjoajat on koottu Savon Sanomien verkkosivustolta löytyvälle äänestyslomakkeelle. Parasta palvelua -tunnustuksesta kilpailee tänä vuonna ennätyksellisesti yli 200 pohjoissavolaista palveluyritystä ja -organisaatiota.

”On hienoa nähdä näin suuri osallistujamäärä kilpailussa, sillä savolainen palveluosaaminen on yksi tärkeä tekijä maakuntamme elinvoimaisuudessa. Erinomainen palvelu ei vain paranna asiakaskokemusta, vaan myös edistää yritysten kasvua ja menestystä”, toteaa Kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan puheenjohtaja Antti-Jussi Pitkälä.

Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan kilpailun voittajaksi sunnuntaihin 27.10.2024 saakka. Äänestyslomake löytyy osoitteesta: https://q.surveypal.com/ss_parasta_palvelua__2024_ver4.

Parasta palvelua -kilpailun voittaja valitaan Kuopion alueen kauppakamarin kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan muodostaman raadin toimesta yleisöäänestyksen ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toteuttamien mystery shoppausten perusteella. Lisäksi kilpailussa jaetaan kunniamainintoja menestyneille yrityksille Pohjois-Savon alueelta. Kilpailun voittaja ja palkittavat julkistetaan kauppakamarin syyskokouksen yhteydessä 10.12.

Kuopion alueen kauppakamarin Kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunta etsii parasta pohjoissavolaista palvelua tarjoavaa toimijaa yhdessä Savonia-ammattikorkeakoulun, Kuopion kaupungin, Siilinjärven kunnan, Iisalmen kaupungin, Varkauden kaupungin, Navitas Yrityspalveluiden ja Savon Sanomien kanssa. Parasta palvelua -kilpailu järjestetään tänä vuonna 11. kerran, ja tavoitteena on nostaa savolainen palvelu maakunnan vetovoimaiseksi tunnusmerkiksi.

Lisätiedot:

Kuopion alueen kauppakamarin markkinointi- ja viestintäasiantuntija Outi Pasanen
outi.pasanen@kuopiochamber.fi, p. 044 513 2905

Kategoriat:Palveluala