Kauppakamarin verkostot

Kauppakamarin laaja jäsenistö tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia kaiken kokoisille organisaatioille ja yrityksille toimialasta riippumatta. KauppakamariVerkoston digitaalinen alusta yhdistää kaikki Suomen kauppakamareiden jäsenet, TAVATA-työkalun avulla verkostoidut tapahtumissamme digitaalisesti ja Kuopion alueen HR-Verkosto yhdistää alueemme HR-osaajat.

kauppakamari verkostot tapahtumat

KauppakamariVerkosto

KauppakamariVerkosto on moderni digitaalinen haku- ja verkostoitumispalvelu kaikille Suomen kauppakamareiden jäsenille, joita on yhteensä yli 20 000. Palvelun avulla voit muun muassa löytää luotettavia yhteistyökumppaneita, markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi, parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja saada arvokkaita yhteydenottoja asiakkailta.

Verkostoidu tapahtumissa Tavata-työkalun avulla

Kauppakamarin tapahtumissa verkostoidutaan Tavata-työkalun avulla. Tavata on uusi, moderni ja helppokäyttöinen verkostoitumistyökalu. Sen avulla saat tapahtumista ja verkostoista huomattavasti enemmän irti tutustumalla muihin osallistujiin jo ennen tapahtumaa. Muista rekisteröityä Tavata-palveluun ja Tavataan jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua niin kerkeät sopia tärkeitä tapaamisia sinulle parhaiten soveltuvien ihmisten kanssa.

verkostoidu kauppakamarin tapahtumissa

Tehokkaampaa verkostoitumista

Aktiivinen verkostoituminen on keskeisessä roolissa uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämisessä. Tavatan avulla verkostoidut tehokkaammin ja tuloksekkaammin. Tavatan merkitys kasvaa koko ajan uusien verkostojesi myötä. Tavatan avulla saat entistäkin tuloksekkaampia kohtaamisia!

Aloita verkostoituminen Tavata-työkalun avulla ohjeen mukaan.

Kauppakamarin tapahtumat perustetaan Tavataan ja ilmoittautumisen yhteydessä saat tapahtumakohtaisen koodin, jolla pääset liittymään tapahtumaan ja tutustumaan muihin osallistujiin.

verkostoidu tavata-tyokalun avulla kauppakamarin tapahtumissa

HR-Verkosto

Kuopion alueen HR-tehtävissä työskentelevien asiantuntijoiden verkosto, jossa jäsenet voivat pitää yhteyttä, kehittää omaa osaamistaan ajankohtaisista työelämän aiheista sekä jakaa kokemusta ja osaamista sparraillen toistensa kanssa. Verkostoon kuuluu Kuopion alueen kauppakamarin jäsenyrityksissä työskenteleviä HR-asiantuntijoita.

Kauppakamari järjestää verkostolle ytimekkäitä tapaamisia, joissa verkoston jäsenet pääsevät tutustumaan toisiinsa sekä perehtyvät yhdessä työelämän ajankohtaisiin aiheisiin. Seuraava HR-verkoston tapaaminen digitaalisesti 19.11.2020.

Verkoston jäsenet voivat tutustua toisiinsa myös virtuaalisesti Tavata-palvelun kautta ja sopia toisten jäsenten kanssa tapaamisia sparrailun tai mentoroinnin merkeissä. Tapaamiset voivat olla myös vapaamuotoisia tutustumistapaamisia.

Verkoston toiminta on maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaan!

Kansainväliset verkostot

Kuopion alueen kauppakamari on osa maailmanlaajuista kauppakamariverkostoa tarjoten yhteydet noin 12 000 kauppakamariin lähes 200 maassa. Globaali FinnCham-verkosto kokoaa eri puolilla maailmaa toimivat kauppayhdistykset, kauppakamarit sekä killat vahvistamaan suomalaisyritysten kansainvälistymistä ja vientiponnisteluja. Kansainvälisten verkostojen kautta saat myös arvokasta markkinatietoa eri markkina-alueilta.

Kysy lisää kauppakamarin verkostoista:

Johanna Haapakorva

palvelujohtaja

050 379 4795