Yhteyskoordinaattoriksi Kuopion alueen kauppakamarille

Haluatko olla mukana vauhdittamassa pohjoissavolaisia kasvu- ja vientiyrityksiä kansainvälisille markkinoille? Koetko tärkeänä, että voit työlläsi vaikuttaa elinkeinoelämän kehittämiseen, menestykseen ja koko maakunnan hyvinvointiin?

Vahvistamme nyt kauppakamarin tiimiä ja haemme joukkoomme yhteyskoordinaattoria.

Yhteyskoordinaattorina työskentelet tärkeässä roolissa Kuopion alueen kauppakamarin strategisissa kärkihankkeissa: Export2X – PK-yritysten kyvykkyyksien kehittäminen kansainvälisille markkinoille ja SLP-kasvuyhteisö.

Tehtäväsi sisältävät uusien yritysten kartoittamista ja kontaktointia, tapahtumien ja valmennusten järjestelytehtäviä sekä Export2X-vientiohjelman ja kasvuyhteisön markkinointia. Pääset hyödyntämään ja kehittämään ammatillista osaamistasi osana kansallista ja kansainvälistä kauppakamariverkostoa ja verkostoitumaan maakunnan keskeisimpien yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi lähestyt tehtäviä myynnillisellä otteella: innostut tavoitteista ja tartut rohkeasti toimeen. Olet myös tottunut tuottamaan markkinoinnillisia tekstejä digitaalisiin kanaviin ja taidat tarvittaessa myös sosiaalisen median salat. Työskennellessäsi päivittäin yritysrajapinnassa koet tärkeänä laadukkaan asiakaskokemuksen. Työssäsi sinua tukee projektipäällikkö sekä kauppakamarin tiimi.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään:

  • Uusien yritysten kartoittamista ja kontaktointia.
  • Export2X-vientiohjelman ja kasvuyhteisön markkinointia.
  • Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyissä avustamista.
  • Hankehallinnollisissa tehtävissä avustamista.

Toivomme sinulta:

  • Korkeakoulututkintoa ja soveltuvaa työkokemusta.
  • Kaupallista ajattelua ja kykyä palvella asiakkaita myynnillistä ymmärrystä unohtamatta.
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Tarkkuutta, itseohjautuvuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Osaaminen ulkomaankaupasta, kansainvälistymisestä tai hanketyöskentelystä katsotaan eduksi.

Haluatko eturivipaikalle Pohjois-Savon elinkeinoelämään? Mahtavaa! Lisätietoja tehtävästä antaa kasvu- ja kansainvälistymispäällikkö Tiina Hartikainen, tiina.hartikainen@kuopiochamber.fi tai 044 513 2904.

Vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV tulee lähettää viimeistään pe 2.9.2022 klo 15.00 mennessä sähköpostitse toimitusjohtaja Kaija Savolaiselle: kaija.savolainen@kuopiochamber.fi. Otsikoithan sähköpostin ”Työhakemus: yhteyskoordinaattori”.

Toimenkuvan tehtäväalueita sovitetaan oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Etätyömahdollisuutemme ovat joustavat. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 joulukuun loppuun. Työaika on kokoaikainen 37,5 h /viikko.

Haastattelemme jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuopion alueen kauppakamari on liikkeellepaneva voima alueemme kasvulle ja elinvoimaisuudelle. Kauppakamarin yli 940 jäsentä Kuopion, Varkauden ja Ylä-Savon alueilta edustavat kattavasti Pohjois-Savon elinkeinoelämää.

Tiina Hartikainen

GROWTH DIRECTOR

+35844 513 2904

Kategoriat:Kasvu ja kansainvälisyys, Rekryilmoitus