Viestintä- ja markkinointiasiantuntijaksi kauppakamarille

Haemme nyt

Viestintä- ja markkinointiasiantuntijaa kauppakamarin tiimiin

vastaamaan kokonaisviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta

Tärkeimpinä tehtävinäsi ovat Kuopion alueen kauppakamarin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu, tuottaminen, toteuttaminen, kokonaiskoordinointi sekä seuranta ja budjetointi. Olet keskeisessä roolissa viestintä- ja markkinointisuunnitelman laatimisessa ja toteuttamisessa sekä sisällön tuottamisessa tiedotteisiin, blogeihin, verkkoartikkeleihin ja printtimedioihin. Suunnittelet ja tuotat sisältöjä kauppakamarin strategisiin hankkeisiin, jotka ovat Export2X-vientiohjelma, SLP-kasvuyhteisö ja Tahko Ski Lift Pitch. Vastaat Kauppakamari-lehden ja uutiskirjeiden julkaisemisesta sekä verkkosivujen ja somekanavien sisällöstä. Toimit läheisessä yhteistyössä eri medioiden ja sidosryhmien edustajien kanssa. Raportoit työssäsi Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on näyttöjä sujuvan kirjallisen viestinnän toteuttamisesta tämän päivän viestintäkanavissa. Hallitset kuvankäsittelyn ja taittotyön ja niihin liittyvien yleisimpien ohjelmistojen käytön. Olet ylläpitänyt ja päivittänyt verkkosivuja ja hallitset käytetyimmät sosiaalisen median kanavat. Mediaseuranta, hakukoneoptimointi sekä niihin liittyvät sovellukset ovat sinulle tuttuja. Luonnettasi kuvaa parhaiten sanat hyvä organisoija, paineensietokykyinen, idearikas, myyntiorientoitunut ja itseohjautuva.

Kuopion alueen kauppakamari tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kasvamaan ammatillisesti, luomaan uutta ja kehittämään kauppakamarin markkinointiviestinnällistä tunnettuutta ja ilmettä. Työ tarjoaa sinulle näköalapaikan pohjoissavolaiseen elinkeinoelämään. Työlläsi vauhditat alueen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä yhdessä kauppakamarin tiimin kanssa.

Kauppakamari tarjoaa sinulle mielekkään työn osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä sekä tilaisuuden kehittää osaamistasi laaja-alaisesti markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä.  Toimenkuvan tehtäväalueita on mahdollista sovittaa oman kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Toimipisteen sijaintipaikka on Kuopio.  

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 06.01.23 Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Kategoriat:Rekryilmoitus

Katso aiheesta