Parasta Palvelua 2020 – Kaffeteria Mummolan resepti parhaaseen palveluun

kaffeteria mummola

Parasta Palvelua 2020 kunniamaininnan sai kisan ensikertalainen Kaffeteria Mummola

Sisarukset Merja Kallio ja Anu Väisänen perustivat Kaffeteria Mummolan elokuussa 2013 Kuopion torin laidalle. Yrittäjien mukaan kahvilan kolme tärkeintä toimintaperiaatetta on, että tuotteet valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista, asiakkaita palvellaan suurella sydämellä ja luodaan miellyttävä ympäristö, jossa asiakas pääsee hetkeksi irti arjen kiireestä. Parasta Palvelua 2020 -kilpailun yleisöäänestyksessä kahvila saikin erityistä kiitosta ihastuttavasta miljööstä ja aidosta Mummola-tunnelmasta sekä lämminhenkisestä asiakaspalvelusta.

”Mielestämme parasta asiakaspalvelua on, että asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi meille Mummolaan ja poistuessaan hänelle jää tunne lämpimästä asiakaspalvelusta ja maistuvista tuotteista. Olemme vuosien aikana saaneet niin paljon positiivista palautetta, että ajattelimme kokeilla kuinka Parasta Palvelua -kilpailussa käy.”

Mutta mitä mieltä olivat Parasta Palvelua -kisan äänestäjät?

”Ystävällisyys, iloisuus ja rakkaus ihmiseen.”

”Ystävällinen, persoonallinen ja kodikas. Suussa sulavat herkut. Huippu henkilökunta, täydellä sydämellä mukana. Aito Mummola.”

”Aina ystävällinen palvelu. Monipuolinen tarjonta ja erittäin ystävällinen sekä rauhallinen tunnelma! Kotoisa paikka!”

”Voi että mikä tunnelma, kun astuu ovesta sisään! Henkilökunnan ystävällisyys on niin aitoa, että siellä viihtyy herkkujen parissa pitkäänkin.”

Vaikuttaa siltä, että yrittäjät ovat löytäneet sen oikean reseptin parhaaseen palveluun. Mummolassa käykin päivittäin useita asiakkaita, jotka ovat jo vuosien ajan vierailleet kahvilassa.

Periksi ei anneta – kakkuauto palveli asiakkaita poikkeusaikana

Koronapandemian vaikutuksilta ei ole lämminhenkinen Mummolakaan voinut välttyä. Koronan vaikutukset ovat näkyneet asiakasmäärissä ja kassavirrassa ja tuonut näin epävarmuutta yrittämiseen.

”Emme anna periksi ja olemme toiveikkaita ensi kesän suhteen. Viime keväänä aloitimme toimitukset ”kakkuautolla”. Toimitimme ennakkoon tilattuja tuotteita sovittuihin paikkoihin ja auton hittituotteeksi muodostuikin ”viikonlopun kakkuboxit”. Kakkuauto seikkaili koko kevään pitkin Kuopiota saaden suurta huomiota. Toimitimme kakkuboxeja myös myyntiin lähialueen K-kauppaan. Tästä meille jäikin pysyvä yhteistyön malli. Kun korona kevät eteni ja kesä koitti, niin avasimme toisen myyntipisteen kahvilavaunun Kuopion torille. Siitä muodostuikin yksi turistien ja paikallisten kuvatuimmista kohteista.”

”Olemme otettuja Parasta Palvelua -kunniamaininnasta, joka kertoo meille siitä, että olemme tehneet asioita oikein ja kannustaa näin meitä jatkamaan vaikeinakin aikoina hymyssä suin eteenpäin. Suurin kiitos tästä kuuluu tietenkin meidän mahtaville asiakkaillemme”, yrittäjät toteavat.

Kauppakamarin palveluvaliokunta palkitsi Kaffeteria Mummolan kunniamaininnalla Parasta Palvelua 2020 -kilpailussa. Valiokuntalaiset kiinnittivät valinnassaan äänimäärään, avoimiin palautteisiin sekä kahvilan erinomaiseen tapaan kehittää uusia palvelutapoja poikkeusaikana.

Parasta Palvelua -kilpailu järjestetään tuttuun tapaan syksyllä 2021.

Kategoriat:Palveluala