Parasta palvelua vuonna 2020 lihakauppa Savo-Karjalan Liha

Palveluavaliokunnan kunniamaininta luovutettiin neljälle muulle Savon Sanomien yleisöäänestyksessä menestyneelle kuopiolaisille BikeTaxille, kissakahvila Tiramisulle ja Kaffeteria Mummolalle sekä Gaffer-Cafelle Varkaudesta.

Parasta-palvelua-2020-voittaja-web

Suuren yleisöäänestyspotin lisäksi Savo-Karjalan Liha menestyi Savonian yTiimin tekemässä Mystery Shopping -osuudessa. Kiitosta yritys sai ystävällisestä, ymmärtäväisestä ja asiantuntevasta palvelusta. Myyjillä oli hyvä tuotetietous ja tuotteita osattiin suositella asiakkaille.

Savo-Karjalan Liha on myös reagoinut koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen kehittämällä tuotteiden tilauspalvelun. Yleisökommenteissa lihakauppaa kiiteltiin mm. laadukkaita lähituotteita ja hyvästä valikoimasta.

Kilpailussa oli ehdolla laaja-alaisesti 90 palveluyritystä. Palkinnon jakavan palveluvaliokunnan puheenjohtajan Markku Raatikaisen mukaan kilpailusta on kehittynyt odotettu perinne, joka tuo hienosti esille palvelualan moninaisuuden ja arvostuksen:

”Parasta palvelua -kilpailu järjestettiin nyt jo seitsemättä kertaa. Kisaan ilmoittautuneiden yritysten määrä kehittyy jatkuvasti ja tämän vuoden kilpailun kaikkien kärkiviisikon yritysten äänet jakaantuivat lähelle toisiaan. Myös annetut 4500 ääntä viestivät siitä, että kilpailu koetaan tärkeäksi kanavaksi kehittää savolaisen palvelun erinomaisuutta.”

”Nöyrä kiitos kaikille kisaan osallistuneille yrityksille, äänestäjille, yhteistyökumppaneille ja kilpailun käytännön toteutuksesta vastaavalle Savonia AMK:n nuorten opiskelijoiden yTiimille. Parasta palvelua -kilpailu on vakiinnuttanut paikkansa ja edistää osaltaan laajasti talousalueemme vetovoimaisuutta ja kilpailukykyä”, Raatikainen jatkaa.

Kilpailun voittajat julkistettiin 3.12.2020 kauppakamarin Elinkeinoelämän foorumin päätteeksi. Parasta palvelua -kilpailun järjestivät Kuopion alueen kauppakamari, Savon Sanomat, Kuopion kaupunki sekä Savonia-ammattikorkeakoulu. Savo-Karjalan Liha palkittiin lisäksi Kuopion kaupungin palvelupalkinnolla.

Lisätietoja:

Palveluvaliokunnan puheenjohtaja Markku Raatikainen, markku.raatikainen@realia.fi

p. 044 355 5666

Kuopion alueen kauppakamari, palveluneuvoja Mari Polvinen, mari.polvinen@kuopiochamber.fi

p. 044 732 0838

Mari Polvinen

palvelupäällikkö

044 732 0838