Uuden jäsenen esittely: SolidComp Oy

Kuva: SolidComp

SolidComp on erikoistunut teollisten ympäristöjen digitaalisten kaksosten rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Yritys pyrkii mullistamaan tavan, jolla organisaatiot voivat hyödyntää omaisuustietoa suunnittelussa ja kunnossapidossa laitoksen kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Mitä SolidComp Oy tekee?

SolidComp Oy on erikoistunut teollisten ympäristöjen digitaalisten kaksosten rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Käytämme viimeisimpiä teollisuuteen soveltuvia 3D-skannausmenetelmiä ja -ohjelmistoja. Pyrimme mullistamaan tavan, jolla organisaatiot voivat hyödyntää omaisuustietoa suunnittelussa ja kunnossapidossa laitoksen kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Mitä palveluita yritys tarjoaa ja kenelle?

Tarjoamme palveluita laitosten digitalosointiin laserskannaamalla, ilmakuvaamalla, maatutkaamalla ja 3D-mallintamalla. Käytämme toiminnassamme viimeisimpiä teollisuuteen soveltuvia 3D-skannausmenetelmiä ja -ohjelmistoja. Asiakkaamme ovat sellu- & paperi-, kaivos-, kemian-, ja energiateollisuuden toimijoita sekä eri insinööritoimistot. Asiakkaan suunnittelu- ja kunnossapitopäälliköt, sekä tehtaanjohto ovat yleensä yhteyshenkilöitämme.

Keitä teillä työskentelee?

Meillä työskentelee nuorekas ja innovatiivinen joukko koneinsinöörejä, maanmittausalan osaajia, sekä ohjelmistosuunnittelijoita, jotka yhdessä tuovat ainutlaatuisen yhdistelmän teknistä osaamista ja teollisuuden asiantuntemusta. Haimme mukaan myös viime vuonna kolme ulkopuolista hallitusammattilaista kasvun ja kansainvälistymisen tueksi.

Mikä on yrityksessänne juuri nyt ajankohtaista?

Digitalisaation nopean kehityksen myötä keskitymme parhaillaan uusien ohjelmistoratkaisujen kehitykseen ja liiketoimintamallien lanseeraamiseen teollisille laitoksille. Etsimme yhteistyökumppaneita ja partnereita palveluiden tuottamiseen ja skaalautumiseen.

Miksi liityitte kauppakamarin jäseneksi?

Liityimme Kauppakamarin jäseneksi verkostoituaksemme ja tuodaksemme tietoa meidän toimintaympäristöstämme.

Kauppakamarilehden teemana on tällä kertaa osaaminen. Mitä osaaminen tarkoittaa yrityksellenne?

Osaaminen tarkoittaa meille jatkuvaa oppimista ja markkinoiden seuraamista. Pyrimme olemaan markkinoilla edelläkävijä ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Kategoriat:Jäsentarinat