Uuden jäsenen esittely: PRO Restaurants Oy

Kuva: PRO Restaurants Oy

PRO Restaurants Oy on yliopistokaupungeissa sekä matkailukeskuksissa toimiva juoma-, viihde- ja ruokaravintolakonserni. Konserni toimii tällä hetkellä kymmenen ravintolan voimin Tahkolla ja Oulussa.

Mitä PRO Restaurants Oy tekee?

Olemme aitojen ammattilaisten yhteisö, jonka ravintoloissa toiminta välittyy asiakkaille kunnianhimoisena tekemisenä ja innovatiivisuutena. Nautimme tekemisessämme hymystä tiskin molemmilla puolilla.
Tavoitteemme on kasvaa kaikilla toimialueillamme voittavaksi ravintolaryhmäksi sekä alan mukavimmaksi ja vastuullisimmaksi työpaikaksi.
Arvomme ovat aitous, ammattilaisuus ja yhteisöllisyys.

Keitä teillä työskentelee?

Kaikkiaan meitä Pro Restaurantsilaisia on noin 90 henkeä Oulun tytäryhtiöt mukaan lukien, eli olemme jo tässä vaiheessa mittava työnantaja toimialallamme.

Meillä on omistajina ja johdossa yrittäjät itse eli toimitusjohtaja Ville Puustinen, operatiiviset johtajat Mikko Rosendahl ja Erno Vainanen. Muut yrityksen omistajat ovat PNT Group Oy, Vekka Invest Oy ja HPV-Invest Oy.

Miksi liityitte kauppakamarin jäseneksi?

Kauppakamari on mukava yhteisö, joka on itselleni hyvinkin tuttu entuudestaan – työurani aikana olen ollut mukana kauppakamarin valiokunnissa ja vaikuttamistyössä noin kymmenen vuoden ajan. Kauppakamari on myös merkittävä tapahtumajärjestäjä ja nimenomaan tapahtumayhteistyömme Tahkolla oli syy liittyä mukaan toimintaan.

Kauppakamarilehden teemana on tällä kertaa turvallisuus. Mitä se tarkoittaa teidän yrityksessänne?

Turvallisuus tarkoittaa monta arjessa huomioitavaa ja tärkeää kokonaisuutta. Turvallisuus on jo tärkeä valintaperuste matkailukohdetta valitessa tämän päivän asiakkaille. Turvallisuuden tunne työssä mahdollistaa sen, että ihmiset antavat pakollisen asemesta parhaansa.

Ville Puustinen
Toimitusjohtaja, Pro Restaurants Oy

Kategoriat:Jäsentarinat, Kauppakamarilehti