Projektityöntekijäksi kauppakamariin

Kuopion alueen kauppakamari hakee osa-aikaista projektityöntekijää

Haemme tiimiimme digitaalisesta markkinoinnista ja tapahtumatuotannosta innostuvaa osa-aikaista projektityöntekijää. Tarjoamme sinulle näköalapaikan Pohjois-Savon elinkeinoelämään.

Projektityöntekijänä pääset työskentelemään osana osaavaa ja arvostettua organisaatiota. Työssäsi verkostoidut alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa sekä kerrytät arvokasta työelämäkokemusta. Työssäsi onnistumista tukee osaava tiimi.

Projektityöntekijänä työskentelet Kuopion alueen kauppakamarin strategisessa kasvuyhteisö-hankkeessa. Tehtäviisi sisältyy digitaalisen markkinoinnin tehtäviä, yhteydenpitoa eri sidosryhmiin sekä tapahtumien ja tilaisuuksien suunnittelua ja toteuttamista. Eduksi voidaan katsoa tuntemus InDesign, Photoshop ja WordPress -ohjelmista sekä hyvistä verkostoista alueen opiskelijajärjestöihin.

Projektityöntekijän tehtäviin sisältyvät:

  • Digitaalisen markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista
  • Yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa
  • Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyissä avustamista

Toivomme sinulta:

  • Hyviä digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän taitoja
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Idearikasta ja itseohjautuvaa työotetta
  • Hyviä yhteistyötaitoja

Työ soveltuu esimerkiksi korkeakouluopiskelijalle, joka haluaa kerryttää työkokemusta opintojen ohessa. Työsuhde on hankerahoitusperusteisesti määräaikainen 31.12.2024 saakka. Projektityöntekijänä työaikasi on 22,5 h / vko. Tehtäväsisältöjä voidaan sovittaa oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. Etätyömahdollisuutemme ovat joustavat. Työssä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Lisätietoja tehtävästä antaa kasvuyhteisöpäällikkö Tiina Hartikainen, tiina.hartikainen@kuopiochamber.fi tai p. 044 513 2904.

Vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV tulee lähettää viimeistään pe 4.2.2022 mennessä sähköpostitse toimitusjohtaja Kaija Savolaiselle osoitteeseen kaija.savolainen@kuopiochamber.fi.

Haastattelemme jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuopion alueen kauppakamarin on liikkeellepaneva voima alueemme kasvulle ja elinvoimaisuudelle. Kauppakamarin yli 900 jäsentä Kuopion, Varkauden ja Ylä-Savon alueilta edustavat kattavasti Pohjois-Savon elinkeinoelämää. Kuopion alueen kauppakamarin strategisena missiona on maakunnan vientiyritysten määrän tuplaaminen vuoteen 2030 mennessä. Kauppakamari strategiset kärkihankkeet, Export2X ja Kasvuyhteisö, kiihdyttävät kasvua, kansainvälistymistä ja vientiä koko Pohjois-Savossa.

#menestystehdäänyhdessä #kuopionalueenkauppakamari #kuopiochamber

Kategoriat:kauppakamari tiedottaa