Viestintä- ja markkinointiasiantuntijaksi kauppakamariin

kauppakamari kuopio henkilokunta

Haemme Kuopion alueen kauppakamariin vakituiseen
työsuhteeseen viestintä- ja markkinointiasiantuntijaa

Työskentelet monipuolisesti vaikuttavan viestinnän ja markkinoinnin parissa. Eri kanaviin tuotetut erilaiset artikkelit, tiedotteet, uutiskirjeet ja blogitekstit ovat arkipäivääsi. Ylläpidät ja kehität digitaalisia kanavia. Hoidat viestinnän kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen ja seurantaan sekä osallistut markkinoinnin toimenpiteisiin ja kehitystyöhön.

Yhteistyössä kollegoittesi kanssa olet varmistamassa parasta mahdollista toimintaympäristöä pohjoissavolaisille yrityksille. Toimit hyvässä yhteistyössä muun työyhteisön kanssa ja olet nopea reagoimaan muuttuviin tarpeisiin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, kykyä tuloksiin ja halua oppia uutta.  Olet kiinnostunut ideoimaan, kokeilemaan uusia tekniikoita ja tuottamaan monipuolista sisältöä.  Osaat työskennellä projektimaisesti erilaisissa tiimeissä ja sidosryhmissä. Hallitset tai sinulla on valmiudet oppia mm. InDesign, Photoshop ja WordPress -ohjelmat. Kirjallisen viestinnän lisäksi sinulla on visuaalisia taitoja, kuten valokuvaaminen ja videotuotanto. Suomen kielen taitosi on erinomainen, englannin kielen taito on eduksi. Persoonana olet oma-aloitteinen, huolellinen, idearikas, asiakaslähtöinen sekä yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osaavassa ja arvostetussa organisaatiossa ja mukavan työyhteisön tuen. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä verkostoitua huikealta näköalapaikalta alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Toimenkuvan vastuualueita sovitetaan oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kysy lisää: toimitusjohtaja Kaija Savolainen, kaija.savolainen@kuopiochamber.fi, p. 040 514 8784

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveineen sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV tulee lähettää viimeistään 31.5. mennessä.

Kuopion alueen kauppakamari on liikkeellepaneva voima alueemme kasvulle ja elinvoimaisuudelle. Kauppakamarin yli 850 jäsentä Kuopion, Varkauden ja Ylä-Savon alueilta edustavat kattavasti Pohjois-Savon elinkeinoelämää.