Uuden jäsenen esittely: Worker Itä-Suomi Oy

Worker Itä-Suomi Oy:n HR-asiantuntija Jouni Korhonen ja myyntipäällikkö Anni Paananen.

Worker on 100 % kotimainen henkilöstöpalvelualan ammattilainen, joka toimii 15 paikkakunnalla. Worker tarjoaa laadukkaita henkilöstöalan palveluita, kuten henkilöstövuokrausta, suorarekrytointeja ja asiakasyritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Mitä Worker tekee?

Kuopion toimipisteemme kautta löydät työtä ja työntekijöitä koko Itä-Suomen alueella rakennus- ja maarakennusalalle, talotekniikka-alalle, teollisuuteen, logistiikka-alalle, kiinteistöalalle, hotelli- ja ravintola-alalle ja kaupan alalle. Meillä on pitkä kokemus eri alojen rekrytoinneista ja aito tekemisen meininki. Huolehdimme aidosti työntekijöistämme ja olemme kumppaneina luotettavia, joustavia ja oikeudenmukaisia.

Mitä palveluita Worker tarjoaa ja kenelle?

Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, suorarekrytoinnit, asiakkaalle räätälöidyt koulutukset, henkilöarvioinnit sekä johdon ja henkilöstön kehittämispalvelut.

Henkilöstövuokraus tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille helpotusta niin tilapäiseen kuin pysyväänkin työvoiman tarpeeseen. Henkilöstövuokraus tarkoittaa palvelua, jossa työntekijä tekee töitä asiakasyrityksessä, mutta työnantajana työsuhteessa toimii Worker, huolehtien kaikista työnantajan vastuista ja velvoitteista aina työvarusteista palkanmaksuun ja vakuutuksista työterveyshuoltoon.

Kun yritys haluaa työntekijän suoraan omaan palvelukseensa, on suorarekrytointi oikea ratkaisu. Suorarekrytoinnissa me Workerilla hoidamme koko rekrytointiprosessin ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Käytämme rekrytointimenetelmänä myös suorahakua eli headhuntingia, jonka avulla löydämme täsmäosaamista etenkin asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin.

Hoidamme rekrytoinnin osana tai irrallisena kokonaisuutena myös henkilöarviointeja. Henkilöarvioinnin avulla voidaan varmistaa rekrytoinnin onnistuminen, tai niitä voidaan käyttää organisaation sisällä arvioitaessa esimerkiksi johdon kompetenssia tai organisaation sisällä tapahtuvien työtehtävien ja roolien muutostilanteissa ja ylennyksissä.

Me Workerilla koulutamme jatkuvasti uusia osaajia niille aloille, joilla työvoimapula on suurin. Kauttamme järjestyvät erilaiset koulutukset räätälöidysti asiakasyritysten tarpeisiin.

Keitä Workerilla työskentelee?

Olemme valtakunnallinen, yrittäjävetoinen ketju ja meillä työskentelee tällä hetkellä noin 60 rekrytoinnin ja myynnin ammattilaista ympäri Suomen. Kuopion toimistolla työskentelee myyntipäällikkönä Anni Paananen, HR-asiantuntijana Jouni Korhonen ja henkilöstökonsulttina Ella Itkonen.

Mikä yrityksessänne on juuri nyt ajankohtaista?

Lähestyvä kesäkausi tuo henkilöstöpalvelualan yrityksiin kiirettä ja vilskettä ja kesäkautta varten tehdään töitä jo edellisen vuoden joulukuusta saakka. Vuokratyöntekijöidemme lukumäärä usein tuplaantuu kesällä, joten työsopimuksia kirjoitetaan jo hyvää vauhtia ja työntekijöitä varustetaan tulevaa kesää varten.

Suuremmassa mittakaavassa meille ajankohtaista on pysyä Workerin kovan kasvuvauhdin mukana ja jatkuvasti kehittää prosessejamme, jotta pystymme jatkossakin toimimaan luotettavana työnantajana työntekijöillemme ja joustavana sekä ammattitaitoisina kumppaneina asiakasyrityksillemme.

Miksi liityitte kauppakamarin jäseneksi?

Avasimme Workerin toimiston Kuopioon lokakuussa 2022, joten olemme alueella uusi toimija. Verkostoituminen ja uudet kontaktit ovat alallamme tärkeä osa liiketoimintaa, ja koemme myös henkilöstön osaamisen kehittämisen tärkeänä osana työtämme. Mielestämme Kauppakamari tarjoaa tähän oikein hyvät mahdollisuudet.

Kauppakamarilehden teemana on tällä kertaa turvallisuus. Mitä turvallisuus tarkoittaa teidän yrityksessänne?

Turvallisuudesta meille tulee ensimmäisenä mieleen työturvallisuus ja tavoitteemme ”nolla tapaturmaa”. Me Workerilla pyrimme omilla toimillamme vaikuttamaan siihen, että työntekijöidemme työympäristöt asiakasyrityksissä ovat turvallisia. Käymme tarkkaan läpi asiakasyritystemme toiminta- ja työskentelytavat ja huolehdimme siitä, että työntekijä saa riittävän opastuksen työhön. Tarkastamme aina tarvittavien työturvallisuus- ja muiden korttien voimassaolon ja autamme tarvittaessa korttien uusimisessa.

Toimimme paljolti raskailla aloilla, joissa työvarusteet ovat avain turvalliselle työskentelylle. Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työvaatteet ja -varusteet ja huolehdimme siitä, että rikkinäisten hanskojen tai kuluneiden kypärien tilalle toimitetaan nopeasti uudet. Pidämme säännöllisesti yhteyttä työntekijöihimme, joten pysymme hyvin kartalla työntekijöiden hyvinvoinnista.

Työturvallisuuden lisäksi turvallisuus merkitsee meille sitä, että Worker on turvallinen paikka työskennellä – meille voi tulla juuri sellaisena kuin on ja meiltä saa apua ja tukea huoliin ja murheisiin.

Kategoriat:Jäsentarinat, Kauppakamarilehti