Tuhannen neliön huippukohde nyt vapaana vuokrattavaksi

Tietoteknia on hyvin hoidettu toimistotalo, missä palvelu pelaa ja pihaan voi kurvata vaikka suoraan moottoritieltä.   

Tällaista on harvoin tarjolla vuokralle Kuopiossa: 1 000 neliön toimistotila Tietoteknian ylimmässä kerroksessa kampusalueella Savilahdessa. Toimiston ikkunoista voi ihailla Kallaveden maisemia.

Tietotekniaan on nyt entistä helpompi tulla, sillä moottoritien syksyllä valmistuneelta rampilta pääsee suoraan rakennuksen pihaan, eikä keskimääräistä edullisimmista sopimus- ja vierasparkkipaikoista ole pulaa talon vieressä. Bussit pysähtyvät Tietoteknian viereen ja pyörätiet tulevat perille asti. Myös pyörien Freebike-pysäkki on lähellä.

LogisTila Oy:n Kuopion aluetoimisto etsii vuokralaista C-osan ylimpään kerrokseen. Tila oli aiemmin OP-ryhmän käytössä. OP-ryhmällä on edelleen toimitilat samankokoisissa Tietoteknian A- ja B-osan yläkerroksissa.

LogisTilan kautta on myös vuokrattavana 178 neliön vastaremontoitu, alakerran rauhallinen nurkkatoimisto C-osassa. 

”Fasiliteetit ovat Tietotekniassa kohdallaan. Tilat sopivat mainiosti vaikka KYSin tai yliopiston yhteistyökumppaneille, sillä ne ovat ihan naapurissa, kaikkeen asiantuntijatyöhön, it-yrityksille, opetus- ja koulututustiloiksi sekä niille, joiden vaatimustaso tilojen suhteen on korkealla. Prismakin on kivenheiton päässä”, sanoo Logistila Oy:n Kuopion toimiston aluepäällikkö Timo Puustinen.

Tietoteknian talossa työskentelee päivittäin noin 700 ihmistä, joista suurin osa OP-ryhmän palveluksessa.

Katutasossa, rakennuksen pääaulassa toimii Fazer Food Co:n lounasravintola. Siltä hoituvat lounaiden lisäksi tilauspalvelut ja palaveritarjoilut. Tietoteknian yritykset voivat myös vuokrata rakennuksen kolmea neuvotteluhuonetta sekä hulppeaa, 200-paikkaista auditoriota.

OP-ryhmä tuli taloon 2011 ja omistaa siitä nykyisin liki 70 prosenttia. Kiinteistöyhtiö Kuopion Teknia Kiinteistö Oy on pitää huolen, että kaikki on 1990 valmistuneessa rakennuksessa uutta vastaavassa kunnossa.

”Kun tulimme tähän, saneerasimme sisätilat, ilmanvaihdon, jäähdytyksen, hissit ja kaiken mahdollisen. Pidämme tilat priimakunnossa ja kehitämme niitä kuuntelemalla käyttäjien toiveita. Vuokrakohteita on mahdollista räätälöidä myös usean yrityksen tarpeisiin, kertoo kiinteistöpäällikkö Jarl Virala OP Kiinteistösijoitus Oy:stä.

Kulunvalvonta, vartiointi sekä jätehuolto kuuluvat luonnollisesti vuokraan. Tuhannen neliön toimistotilaan pääsee B-osan pääsisäänkäynnistä, mutta myös suoraan C-osasta.

”Tänne pääsee nyt suoraan viitostieltä. Tämä on siksi sijainniltaan erinomainen paikka myös muualla Pohjois-Savossa toimiville yrityksille, jotka haluavat hyvän työvoiman saatavuuden takia avata toimipisteen Kuopioon”, LogisTilan aluepäällikkö Puustinen vinkkaa.

Lisätietoja Kuopion Tietoteknian kohteista osoitteessa Savilahdentie 6:
LogisTila Oy:n Kuopion aluepäällikkö Timo Puustinen
Puh. 0400-330030
Sähköposti: timo.puustinen@logistila.fi

Toimitiloja yritysasiakkaille välittävä, vuonna 2012 perustettu, valtakunnallinen LogisTila Oy:n aluetoimisto on toiminut Kuopiossa viisi vuotta. Se välittää toimitiloja yritysasiakkaille ja tarjoaa kiinteistöjohtamisen sekä konsultoinnin palveluita. Yrityksen pääpaikka on Vantaalla. Sillä on kahdeksan aluetoimistoa sekä 18 työntekijää eri puolilla maata. Vahvassa kasvussa oleva yritys rikkoi miljoonan euron liikevaihdon 2021.

Kuopion aluetoimisto välittää vuosittain noin 50 toimitilaa yrityksille eri puolilta maakuntaa.

Tutustu Kuopiossa vapaana oleviin toimitiloihin täällä!