Parasta palvelua -kilpailun yleisöäänestys on alkanut

Parasta palvelua -kilpailu nostaa esiin pohjoissavolaisia asiakaspalvelukokemuksia, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi. Parasta palvelua tarjoava toimija valitaan tänä vuonna kymmenettä kertaa – kilpailun juhlavuoden tunnustusta tavoittelee ennätysmäärä yrityksiä.

Kilpailuun mukaan lähteneet pohjoissavolaiset palveluntarjoajat on koottu Savon Sanomien verkkosivustolta löytyvälle lomakkeelle. Parasta palvelua -tunnustuksesta kilpailee tänä vuonna ennätysmäärä yrityksiä.

”On hienoa todeta, että kilpailun 10-vuotisjuhlavuosi on herättänyt maakunnallista kiinnostusta ja olemme saaneet mukaan yli 150 yritystä. Nyt on aika vaikuttaa, joten kutsun jokaisen parasta palvelua kokeneen asiakkaan äänestämään omaa suosikkiaan kilpailun voittajaksi”, toteaa Kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan puheenjohtaja Antti-Jussi Pitkälä.

Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan kilpailun voittajaksi 12.11.2023 saakka. Lomake löytyy osoitteesta:

https://q.surveypal.com/ss_parasta_palvelua__2023_ver3

Parasta palvelua -kilpailun voittaja valitaan Kuopion alueen kauppakamarin kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan muodostaman raadin toimesta yleisöäänestyksen ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toteuttaman mystery shoppauksen perusteella. Voittaja julkistetaan kauppakamarin syyskokouksen yhteydessä 12.12. Viime vuonna kilpailun voittajaksi ylsi varkautelainen Gaffer-Cafe.

Kuopion alueen kauppakamarin kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunta etsii parasta pohjoissavolaista palvelua tarjoavaa ja tuottavaa toimijaa yhdessä Savonia-ammattikorkeakoulun, Kuopion kaupungin, Siilinjärven kunnan, Iisalmen kaupungin, Varkauden kaupungin, Navitas Yrityspalveluiden ja Savon Sanomien kanssa. Kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan tavoitteena on, että savolaisesta palvelusta nousee maakunnan vetovoimainen tunnusmerkki.


Lisätietoja:

Kuopion alueen kauppakamari

Viestintä- ja markkinointiasiantuntija
Outi Pasanen
outi.pasanen@kuopiochamber.fi, p. 044 513 2905

Kategoriat:Palveluala