Parasta Palvelua 2020

Parasta Palvelua tarjoavaa yritystä etsitään jos seitsemättä kertaa. Kilpailun järjestävä Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta haluaa nostattaa palvelualan arvostusta, kiinnostavuutta ja kasvattaa toimialan näkyvyyttä vahvana työllistäjänä ja monipuolisena uravaihtoehtona.

Parasta Palvelua tarjoava pohjoissavolainen yritys haussa jo seitsemättä kertaa!

Kilpailussa etsitään parasta savolaista palvelua, oli se sitten lähellä, etänä, leppoisaa, lupsakkaa tai erittäin puheliasta. 

Palveluvaliokunnan puheenjohtajan Markku Raatikaisen mielestä hyvä palvelu korostuu poikkeusaikana entisestään. ”Monen palveluyrittäjän on täytynyt mukauttaa liiketoimintaansa ja palvelukokonaisuuttaan ajan haasteisiin. Kilpailun tarkoitus on palvelun muodosta huolimatta edelleen sama: kehittää savolaisen palvelun erinomaisuutta”, Raatikainen kertoo. 

Ilmoittautuminen kilpailuun on päättynyt. Tänä vuonna mukana on ennätysmäärä osallistujia – 90 alueen palveluyritystä!

Yleisöäänestys on avattu Savon Sanomien sivuilla ja jatkuu 15.11.2020 asti.

Äänestämään pääset täältä.

Lopputulos ratkaistaan yleisöäänestyksen ja Savonian yTiimin opiskelijoiden tekemän mystery shopping asiointien perusteella. Tänä vuonna kiinnitetään huomiota myös siihen, jos yrityksessä on kehitetty poikkeusaikana uusia palveluinnovaatioita. Voittaja julkistetaan marras-joulukuun vaihteessa.

Vuoden 2019 Parasta Palvelua tarjoava yritystä oli BikeTaxi Oy.

Materiaalit Parasta Palvelua -kilpailuun ilmoittautuneille

Lataa tästä markkinointimateriaalit ja kerro yrityksesi kanavissa, että olette mukana kisassa: