Alex-talk: Ulko- ja turvallisuuspolitiikka -tilaisuus

Kuopion alueen kauppakamarin uuden Kasvu³-strategian painopisteenä on Pohjois-Savon kilpailukyvyn ja elinvoiman vahvistaminen: yritysten, työpaikkojen väestön sekä investointien määrän kasvu. Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka on ajankohtainen aihe, joka koskettaa ja puhututtaa Pohjois-Savon elinkeinoelämää.

Miten varmistamme maamme turvallisuuden ja hyvinvoinnin alati muuttuvassa maailmassa? Miten Suomi säilyttää asemansa ja etunsa kansainvälisessä yhteisössä? Miten pysymme houkuttelevana investointiympäristönä?

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan presidenttiehdokas Alexander Stubbin näkemyksiä ulko- ja turvallisuuspolitiikan nykytilasta ja tulevaisuudesta. Stubb on Suomen entinen pääministeri, joka on toiminut muun muassa useissa eri ministeriöissä ja kansainvälisissä tehtävissä.

Tilaisuus järjestetään perjantaina 19.1. klo 10.30–11 Luoto Kuopion Lumo-talossa (Makasiininkatu 5 70100 Kuopio). Lisätietoja tapahtumapaikasta ja ohjeet saapumiseen: Yhteystiedot-aukioloajat-ja-saapuminen (luotokuopio.fi)

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan 16.1. mennessä.

Kategoriat:Tapahtumat