Myynnilliseksi asiakkuusasiantuntijaksi kauppakamarin tiimiin

Innostutko tavoitteista ja itsesi haastamisesta? Haluatko olla osa arvostettua asiantuntijatiimiä? Motivoidutko Pohjois-Savon elinkeinoelämän osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvien haasteiden ratkaisemisesta?

Kuopion alueen kauppakamarissa avautuu myynnillisen asiakkuusasiantuntijan vakinainen työtehtävä. Toimenkuvassasi tärkeimpänä tehtävänäsi on kauppakamarin koulutusten ja jäsenpalvelujen myynti – työhösi sisältyy lisäksi monipuolista asiakastyötä ja palvelujen markkinoinnin suunnittelua. Tulostavoitteellisen myynnin ohella nautit esiintymisestä, sillä vastaat kauppakamarin koulutuspäivien toteutuksesta.

Myynnillisenä asiakkuusasiantuntijana kannat vastuuta annetun koulutusbudjetin toteutumisesta. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot tai olet halukas kehittämään tätä osa-aluetta. Koet tärkeänä asiakaslähtöisten tarpeiden tunnistamisen ja haasteiden ratkaisemisen.

Työssä menestyäksesi:

  • Et pelkää tarttua puhelimeen ja käydä keskusteluja alueen tärkeimpien elinkeinoelämän päättäjien kanssa
  • Innostut tavoitteista ja itsesi haastamisesta
  • Nautit esiintymisestä ja ihmisten kanssa keskustelemisesta
  • Sinulla on kaupallinen koulutus tai tehtävään soveltuvaa työkokemusta

Aiempi kokemus myynnistä tai myynnin tukitehtävistä on tehtävässä menestymisen edellytys. Luonnettasi kuvaa parhaiten sanat tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja ennakkoluuloton myynnin ammattilainen.

Kuopion alueen kauppakamari tarjoaa ainutlaatuisen ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ammatillisesti sekä kehittämään asiantuntijuuttasi. Työarjessasi verkostoidut Pohjois-Savon keskeisten päättäjien ja elinkeinoelämän vaikuttajien kanssa samalla ratkaisten heidän osaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä haasteita. Työlläsi vauhditat alueen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä yhdessä kauppakamarin tiimin kanssa.

Tavoitteiden saavuttamisella ja osoitetuilla tuloksilla tehtävänkuvassa on mahdollisuus kasvaa vastuullisempiin tehtäviin. Hakijoiden henkilökohtaisista ammatillisista tavoitteista keskustellaan mieluusti.

Kuopion alueen kauppakamarin toimipiste sijaitsee Kuopion Savilahdessa. Tehtävässä on osittainen etätyöskentelymahdollisuus.

Tunnistitko yllä olevasta kuvauksesta itsesi? Mahtavaa! Lähetä hakemuksesi viimeistään ma 4.9.2023 osoitteeseen kaija.savolainen@kuopiochamber.fi. Liitä viestiin avoimen hakemuksen lisäksi CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvu- ja kansainvälistymispäällikkö Tiina Hartikainen, p. 044 513 2904 / tiina.hartikainen@kuopiochamber.fi ti 22.8. klo 8–10 välillä ja pe 25.8. klo 12–14 välillä.

Kuopion alueen kauppakamari on liikkeellepaneva voima alueemme kasvulle ja elinvoimaisuudelle. Kauppakamarin 940 jäsentä Kuopion, Varkauden ja Ylä-Savon alueilta edustavat kattavasti Pohjois-Savon elinkeinoelämää.

Kategoriat:Rekry