Ohjeet turvalliseen osallistumiseen

Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä ja päivitämme asiakasohjeistuksia tarpeen mukaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että osallistuminen tapahtumiimme ja koulutuksiimme on mahdollisimman turvallista.

Osallistu turvallisesti koulutuksiin ja tapahtumiin

Me kauppakamarissa seuraamme koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla, emmekä riskeeraa osallistujien terveyttä. Huomioimme tapahtumissamme osallistujien turvavälit, ja saatavilla on aina kertakäyttömaskeja ja käsidesiä. Lue alta tarkemmat ohjeet osallistujille.

Mikäli tapahtuman aikana on kokoontumisrajoituksia, järjestämme tilaisuuden verkkotapahtumana. Voit myös tarvittaessa vaihtaa koulutusten lähiosallistumisesi etäosallistumiseksi rajoitusten tai terveydentilasi niin vaatiessa.

Mikäli olet ilmoittautunut lähiosallistujana ja sinulla on Covid-19-oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin. Olemme joustavia peruutusehdoissamme ja tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua etäyhteyksin.

Järjestämme tilaisuutemme vain luotettavien, hygieniasta ja turvallisuudesta huolehtivien kumppanien kanssa.

Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Askelmerkit turvalliseen osallistumiseen:

1. Vain terveenä paikan päälle
Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme Sinua ilmoittamaan siitä asiakaspalveluumme ja jäämään kotiin. Pyrimme järjestämään Sinulle mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen etäyhteydellä. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi asiakaspalveluumme. 

2. Turvavälit
Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Koulutustilaisuuksissa merkitsemme pöytäpaikat etukäteen lisäämällä paikoille muistiinpanovälineet ja mahdollisen aineiston. Pyydämme Sinua ottamaan huomioon turvavälit ohjeidemme mukaisesti.  

3.Koulutusaineisto
Suosimme sähköistä koulutusaineistoa silloin kun se on mahdollista. Saat linkin koulutusaineistoon viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Mikäli koulutusaineisto on välttämätön, aineisto löytyy etukäteen merkityiltä pöytäpaikoilta. 

4. Tarjoilut
Tarjoilut hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla ravintoloiden ohjeistuksia noudattaen. Mikäli koulutukseen sisältyy lounastarjoilu, varaamme ravintolasta pöydän koulutukseen osallistujille sekä aikataulutamme lounaan turvallisesti ravintoloiden ruuhkaisimmat ajat huomioiden.  

5. Hygienia ja suojavälineet
Käsidesejä on saatavilla tilaisuuden aikana. Huolehdithan omasta käsihygieniastasi. Ilmoittautumisen yhteydessä saat käyttöösi niin halutessasi kertakäyttöisen kasvosuojan.

6.Liikkuminen
Vältäthän turhaa liikkumista muissa tiloissa tilaisuuksien ja koulutusten aikana. Suosittelemme, että pysyttelet pääsääntöisesti koulutussalissa tilaisuuden aikana ja vältät yleisissä tiloissa liikkumista. 

7. Kauppakamarimme henkilökunta
Huomioimme omassa toiminnassamme turvavälit ja hygienian. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa. Otathan meihin yhteyttä, mikäli joku asia mietityttää Sinua. 

Tervetuloa koulutuksiin ja tapahtumiin!


Palvelupäällikkö Mari Polvinen

kauppakamari@kuopiochamber.fi
p. 017 – 266 3800

Kysyttävää? Olethan yhteydessä:

Mari Polvinen

palvelupäällikkö

044 732 0838