Tilinpäätös- ja veropäivä 2020

Kauppakamarin veropäivä 15.12.2020 verkkokoulutuksena. Vuosittainen tilinpäätöksen ja verotuksen ajankohtaistapahtuma tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.

Tilinpaatos-veropaiva-2021

Ajankohtaiskoulutus taloushallinnon ammattilaisille

Verkkokoulutus ti 15.12.2020 klo 9.00 – 16.00

Tuleva vuosi tuo taas muutoksia yritysten taloushallintoon! 
Tilinpäätös- ja veropäivä kokoaa taas alueen taloushallinnon ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen asiapitoiseen koulutuspäivään. Ajan tasalla pysyminen on jokaiselle taloushallinnon vastaavalle oleellista ja erityisesti juuri nyt tulevaisuuden talousnäkymien ennakoiminen on yrityksille elintärkeää.

Koulutuksen jälkeen:

  • osaat tulkita osaamisalaasi liittyvää keskeistä lainsäädäntöä ja toimia sen mukaisesti
  • ymmärrät taloushallinnon roolin keskeisenä osana yrityksen toimintaa
  • ymmärrät itsesi jatkuvan kehittämisen merkityksen
  • ennakoit tulevaisuutta

Asiantuntijoina koulutuksessa:

Johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää, Keskuskauppakamari. Kujanpää on aikaisemmin toiminut kansainvälisen yritysverotuksen asiantuntijana KPMG:llä. Emmiliina on kiinnostunut erityisesti EU-oikeudellisista verokysymyksistä.

KLT Risto Walden, Bilanssi Oy. Risto on innostava ja energinen luennoitsija. Hän kuuluu Suomen eturivin asiantuntijoihin kirjanpidollisella ja verotuksellisella osaamisellaan ja on kirjoittanut useita teemaan liittyviä kirjoja ja artikkeleita. Walden on aiemmin työskennellyt Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Verohallinnossa.

Professori Marianne Malmgrén, Itä-Suomen yliopisto. Malmgrén tarjoilee koulutuspäivässä havaintoja yhteisöjen tulolähdejaon muutoksista.

Apulaisprofessori Tomi Viitala, Aalto-yliopisto. Viitala pureutuu puheenvuorossaan yrityskauppojen verokysymyksiin, yrityksen varojen hankinnan ja voitonjaon verokysymyksiin.

Lähikoulutus Kuopiossa 7.12.2020 peruttu koronavirustilanteen vuoksi ja tilalla 15.12. järjestettävä verkkokoulutus.

Koulutuksen ohjelmassa:

9.00 Ajankohtaista kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
KTL Risto Walden, Bilanssi Oy
10.30 Tauko
10.45 Verotuksen ajankohtaiskatsaus ja viimeaikaista oikeuskäytäntöä
Johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää, Keskuskauppakamari
12.00 Lounastauko
13.00 Tulolähdejaon poistamisen vaikutukset verotukseen
Professori Marianne Malmgren, Itä-Suomen yliopisto
14.00 Yrityskauppojen verokysymyksiä
Apulaisprofessori Tomi Viitala, Aalto-yliopisto
14.45 Tauko
15.00 Yrityksen varojen hankinnan ja voitonjaon verokysymyksiä 
Apulaisprofessori Tomi Viitala, Aalto-yliopisto
16.00 Koulutus päättyy

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijoille chat-viestein. Verkkokoulutus tallennetaan ja osallistujat saavat tallenteen tilaisuuden jälkeen. Esitysaineistot jaetaan sähköisesti. Osallistumislinkki webinaariin toimitetaan sähköpostitse verkkokoulutusta edeltävänä päivänä.

Lisätietoja:
Verkkokoulutuksen järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tapahtumatuottaja Anne Pakkaseen, anne.pakkanen@chamber.fi, puh. 045 898 6972. 

Peruutusehdot: 
Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko koulutuksen hinta.