Rahoitus

Yrityksille on tarjolla julkista ja yksityistä rahoitusta kasvua ja kansainvälistymistä varten. Teemme yhteistyötä eri rahoituskumppanien kanssa ja välitämme tietoa eri rahoitusratkaisuista. Kasvuyritystapahtumamme Tahko Ski Lift Pitch yhdistää startupit ja rahoittajat.

Tahko Ski Lift Pitch yhdistaa sijoittajat ja start-up yritykset

Viennin ja kansainvälisen kaupan rahoitus

Vientikaupan rahoituskiertue

Järjestämme yhdessä Finnveran, pankkien ja luottovakuuttajien kanssa tilaisuuksia vientikaupan rahoitusosaamisen vahvistamiseksi.

Kauttamme löydät myös vientikaupan maksutapoihin liittyviä koulutustapahtumia sekä tietoa ICC-sopimusmalleista ja ehdoista, remburssit, perittävät ja takaukset mukaan lukien. Tutustu kansainvälisessä kaupassa tarvittaviin toimitusehtoihin, mallisopimuksiin ja oppaisiin International Chamber of Commercen ICC:n kaupasta.

Tahko Ski Lift Pitch

Tahko Ski Lift Pitch on uniikki, kansainvälinen kasvu- ja startup-tapahtuma yrityksille ja pääomasijoittajille. Tapahtuman keskiössä on Ski Lift Pitch -kilpailu, jossa yrittäjät esittelevät liikeideoitaan Tahkon laskettelukeskuksen hiihtohississä.

Startup -yrityksille

Osallistu pitchauskilpailuun Tahkon hiihtohississä ja voit voittaa 20 000 €! Tapahtumassa verkostoidut rennoissa tunnelmissa muiden startup-yrittäjien kanssa sekä pääset tapaamaan sijoittajia ja luomaan yrityksellesi elintärkeitä kontakteja.

Sijoittajille

Tapaa kuumimmat startupit ympäri Suomen ja kuuntele tarkkaan hiotut pitchaukset hiihtohississä. Tapaa tulevaisuuden tekijät ja tutustu uusiin innovatiivisiin yrittäjiin. Voi olla, että löydät elämäsi exitin Tahko Ski Lift Pitchistä!

Kysyttävää Tahko Ski Lift Pitch -tapahtumasta?

tiina-hartikainen-mustavalko-2020

Tiina Hartikainen

Kasvuyhteisöpäällikkö

044 513 2904