Veropäiviltä tuoreimmat tiedot verotuksesta ja kirjanpidosta

 
Vuosittainen, suosittu Kauppakamarin Veropäivä saapuu jälleen Itä-Suomeen! Kuopiossa, Varkaudessa ja Iisalmessa pidettävät ajankohtaiskoulutukset kokoavat keskeisimmät lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviisti ja käytännönläheisesti.

Verotuksen muutoksia Kuopion koulutuksessa avaavat verojohtaja Ann-Mari Kemell sekä verotuksen ja tilinpäätöksen asiantuntija Risto Walden. Iisalmessa ja Varkaudessa luennoitsijoina toimivat KPMG:n kokeneet asiantuntijat

 

KTM Ann-Mari Kemell työskentelee Keskuskauppakamarissa verotuksesta vastaavana johtajana. Hän tuntee Suomen verojärjestelmän sekä yritysverotuksen kiemurat läpikotaisin.
Kemell on aiemmin työskennellyt monipuolisissa verotukseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä, valtiovarainministeriössä ja Verohallinnossa.

KTL Risto Walden on innostava ja energinen luennoitsija, joka toimii verotuksen ja tilinpäätöksen asiantuntijana Bilanssi Oy:ssä. Hän on kirjanpidon ja verotuksellisen huippuasiantuntija ja kirjoittanut aiheista useita kirjoja ja artikkeleita. Aiemmin Walden työskenteli mm. Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Verohallinnossa.