Parasta palvelua 2017 -kilpailu

Ilmianna paras palvelu alla olevalla lomakkeella tai somessa ja voita mahtavia palkintoja!

Etsimme Pohjois-Savon parasta palvelua vuodelle 2017. Kilpailu pyörähtää käyntiin jo neljättä kertaa Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunnan järjestämänä ja tänä vuonna apuna toimii Savonia-Ammattikorkeakoulu. Yhteistyössä mukana myös Savon Sanomat ja Kuopion kaupunki.
Kilpailu alkaa kesäkuun alussa parhaan palvelun ilmiannoilla, jotka tehdään pääsääntöisesti sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailun tarkoituksena on nostattaa palvelualan arvostusta, kiinnostavuutta ja kasvattaa toimialan näkyvyyttä vahvana työllistäjänä ja monipuolisena uravaihtoehtona.
Tänä vuonna kilpailun tarkoituksena on löytää paras savolainen palvelu, oli se sitten leppoisaa, lupsakkaa tai erittäin puheliasta. Haluamme kehittää savolaisen palvelun erinomaisuutta ja tämän takia yritämme kohdistaa ilmiannot kesän turisteihin sekä totta kai paikallisiin.

Ilmianna siis Pohjois-Savon paras savolainen palvelu elokuun puoleen väliin mennessä Instagramissa, Facebookissa tai kauppakamarin nettisivuilla!
 

parastapalvelua_2017

 

Parasta palvelua 2017


 
 

 

Ilmianna Kuopion alueen paras palveluntarjoaja!

  
Miltä yritykseltä tai julkiselta palveluntarjoajalta olet saanut Kuopion alueen parasta palvelua? Miksi juuri kyseisen palveluntarjoaja on muita parempi? Onko joku henkilökunnasta ylivoimainen palveluammattilainen?
  
  
Ehdotukseni parhaasta palveluntarjoajasta (*)
Miksi palveluntarjoaja on Kuopion alueen paras?
  
Nimesi (*)
Sähköpostiosoitteesi: (ei käytetä markkinointiin) (*)

Kiitos vastauksistasi!

 (*) Pakollinen tieto
 
 

Kisaohjeet ja säännöt

  • Ilmiannot annetaan 1.6.-13.8.2017 välisenä aikana sosiaalisessa mediassa sekä kauppakamarin nettisivuilla. Ilmiantajien kesken valitaan mahtavia palkintoja!
  • Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta valitsee kilpailun finalistit ilmiantojen perusteella.
  • Voittaja valitaan syyskuussa pidettävän yleisöäänestyksen, Mystery Shoppingin sekä palveluvaliokunnan valinnan perusteella.
  • Voittaja julkistetaan 2.11. pidettävässä Savolaista palvelua -koulutusseminaarissa

Kilpailuaineistot


Kilpailuaineistot ovat vapaasti käytettävissä Parasta palvelua -kilpailun markkinointiin. Aineistot avautuvat klikkaamalla. Muista linkittää aineisto!

Parasta palvelua juliste (jpeg, 1 Mt)
Parasta palvelua taitettava mainos (jpeg, 729 kt)
Parasta palvelua 2017 banneri 1 (jpeg, 132 kt)
Parasta palvelua 2017 banneri 2 (jpeg, 554 kt)
Parasta palvelua 2017 banneri pysty (jpeg, 2,8 Mt)

Kilpailun palkinnot

  • Kylpylähotelli Rauhalahdessa kylpylävuorokausi kahdelle sisältäen majoituksen 2 hh:ssa, aamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.
  • ISS Palvelut Oy antaa kisaan kotisiivouslahjakortin (3h).
  • Autotalo Hartikainen antaa kilpailuun palkinnoksi 5 kpl auton Premium-pesuja (arvo 145€).
  • Savonia lahjoittaa 75 €:n lahjakortin avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin, jolla saa yhden 5 opintopisteen opintojakson. Opintojakson voi itse valita.
  • Kylpylä Fontanella lahjoittaa kylpylälahjakortteja.